Рэгістрацыя nn частка сям'і, edc16+? І потым, калі я пішу ў файл, які я чытаў без змены, рэгістрацыі ne нічога не павінна ісці правіла, ці я памыляюся?
Рэгістрацыя nn частка сям'і, edc16+? І потым, калі я пішу ў файл, які я чытаў без змены, рэгістрацыі ne нічога не павінна ісці правіла, ці я памыляюся?
Чытайце ўсе, што c'? напісаў у пост legendaryslave, кажа, што ўнутры EEprom c'? сістэма з дынамічным кодам, якія сінхранізаваныя вельмі дакладна з дапамогай иммобилайзера, пры кожным уключэнні змяняецца, практычна c'? віртуальны eprom ўнутры eeprom, якая змяшчае flash зыходны файл, не ? pi? сапраўдным, так як цыкл і змянілася
Цярпенне і цнота моцных..
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 13-11-2013 да 02:22
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
але на самай справе, я растлумачу, я чытаў зыходны файл, я выратаваны, і я адкрыў ecm, каб праверыць, cks, і калі ен tt ок.потым пасля таго як я адкрыў раз, каб убачыць, калі я рабіў выдаленне egr там стаяў я так і зрабіў,кіравання cks і не было ў парадку.я выправіў, а затым націсніце ok.я перапісаў без кантролю cks пеўня,засунуў блок кіравання і nn частка і ўстаўляюць вентылятары і ўвод у дыягназ я ад см збоі памылка праграмавання эбу цяпер я памятаю код.затым я перапісаў файл крычы, што я чытаў раней, і не хацеў больш даведацца дзяліць.st? думаеце scodificarla ў гэты момант, і я павінен таксама праверыць, ці, калі вы можаце? зрабіць
ды я згодны з вамі, але павінна быць чытанне eepom 95320, каб паспрабаваць зрабіць riverginazione
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
калі з ecuvonix я частковай e2p я павінен вырашыць?вы можаце праверыць, ці калі файл egr remove, і зроблена добра?
хлопцы, сення я зламаўся блок кіравання, але eeprom) я лічу,...
хлопцы, памятайце заўседы, што гэтыя блокі кіравання копію, каб зрабіць чытанне ў bdm шмат разоў не ідуць, яшчэ ўключаюцца вентылятары і не адыходзяць, шмат разоў абразаюцца, каб чытаць іх, нават не адчыняючы іх, я ў паслядоўны певень у мяне зроблены дзясяткі для egr і я, як карыстальнік, ложак зменены і перапісаны, усе ок, для мяне праблема будзе з моманту адкрыцця.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.