Стр. 6 з 9 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 90

Обговорення: зміна elm 327

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    чи можу я дізнатися, де ви присвячені?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    провінція Риму
    Повідомлення
    24
    я взяв у магазин електроніки біля будинку, в 50 cent.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Хлопці, у мене elm я swichato контакти 6-14 на 1-9 через двополюсний перемикач? тепер я в цій ситуації я заявляю, що я велику крапку: з девиатором з " примари в двигун, електроніка центр, abs, вирівнювання проксі і просто при переміщенні відволікає від іншої сторони не пізніше ніде! Як ніколи? Я хотів би увійти в airbarg і сервіс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ді-Сангрію (CH)
    Повідомлення
    99
    хлопці, я купив elm нещодавно, відкрив і зробив фото плати. Скажіть, чи можу я розміщувати фотографії cos? ви скажіть мені, якщо потрібна зміна опору?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Пальми (RC)
    Повідомлення
    18
    Я теж в ELM usb трохи часу, на початку не працював, потім я відкрив його, і я видалив опір, а саме "R04", зібрав усе і вийшло... звичайно, я повинен взяти адаптер....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав carbo92 Visualizza Messaggio
    Хлопці, у мене elm я swichato контакти 6-14 на 1-9 через двополюсний перемикач? тепер я в цій ситуації я заявляю, що я велику крапку: з девиатором з " примари в двигун, електроніка центр, abs, вирівнювання проксі і просто при переміщенні відволікає від іншої сторони не пізніше ніде! Як ніколи? Я хотів би увійти в airbarg і сервіс
    Привіт,
    поставити всі перемикачі, щоб також мати інтерфейс типу 3 ? зміни, які я хочу зробити теж....
    на ваше питання я помітив, що є різні адаптери, в залежності від того, що ви хочете переносити тільки опис, чому? для regolamanto ви не можете розміщувати посилання:

*********** ДІАГНОСТИЧНИЙ АДАПТЕР SET ABS SRS :
    The GREEN Adaptor allows you to cover ABS and Power Steering.
    The RED Adaptor allows you to access SRS (Подушки безпеки)
    The YELLOW Adaptor allows low speed CAN communication BUS

Ви повинні знати різницю з'єднань між трьома адаптерами для того, щоб змінити elm для legegre всі

Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    для giarras: у вас відключені повідомлення в лічку, для всіх користувачів, якщо один хотів би попросити передати, щоб відкрити стиснуту папку як треба робити??? так, щоб зрозуміти.. спасибі..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав marcusmagic Visualizza Messaggio
    для giarras: у вас відключені повідомлення в лічку, для всіх користувачів, якщо один хотів би попросити передати, щоб відкрити стиснуту папку як треба робити??? так, щоб зрозуміти.. спасибі..
    наявність абонемента запитують адміністратора,якщо ви хочете знати, як спитати пропуск, а просто зв'яжіться з нами через нашу ***** офіційний.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di SlimPickens
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав carbo92 Visualizza Messaggio
    Привіт, я зробив те ж саме на двох різних інтерфейсів. Одне з двох, у режимі? "service", потрібне видалення резистора r04. Тепер працює, але відомо, однак, що ? безумовно, pi? повільно, у зв'язку, ніж в іншій ("рівні", але різні).

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    5
    привіт, вибачте за шум, я хотів би деякий роз'яснення,я купив obd2 elm327 blothot, робота з додатком крутний момент pro, у мене fiat punto evo 1.3 дизель 75cv, це обладнання працює все, або майже, тобто, коли я намагаюся помилки мені каже, що не знаходить помилок,але мій автомобіль іде сигнал несправності airbeg, що мені робити? я повинен знайти інший obd2 підходить до моєї машині? дякую

Стр. 6 з 9 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •