Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі 31-40 41

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Вы ніколі не спыняйце вучыцца, цяпер, я думаю, да першай дыягностыкі зламаная помпа даваў яму памылка ў модулі помпы, а затым у самай справе вяртаецца, што адчуў, помпа для via адказнае паведамленне можа, у нармальнай помпа ammeno адмовы да модуля кіравання, які з'яўляецца змяненне.oedenza да шпульцы помпы ECU не заўважыць няспраўнасці.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Добры дзень, Sergey, вы ? было ўкіданне ў фазе ад pompista, як я ўжо казаў, ori, добра, нават, калі, каб быць 180cv і mentina, сара для колы 18 і прывад quattro, ? машына ад 20 тон і праходзіць

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я думаю, павінны быць мг....
    мяжа і 50-51.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    аднак tidus запыт ад педалі ? адносная....
    таму што тое, што запыт "фільтруюць", розныя абмежавальнікі...
    пара,дыму,і г. д....
    тое, што важна і тое, што ecu адправіць на "выхад" у якасці запыце дызель...
    калі перавышае 50-51 мг....памер....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Вы і я іду, каб дзейнічаць на абмежавальнік дыму, але я бачу ўжо? што карта перавышае 51mg, ammeno, што гэта значэнне выяўляецца ў мм3, але я не ведаю, напружанне не можа ? упэўнены, улічваючы, што значэнне перадаецца ў ван і ў перакладзе ў Вольт пасля

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі вы можаце' служыць гэта тое, што знаходзіцца map на гэты файл.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    дзякуй уга, то 6DD12 ўпырску P. C. , я думаю, не чапаць, я бачу, што на кожны крок вы пра максімальнае значэнне ? заўседы 9000, цяпер не думаю, што яны ne mg ne мм2, вольт, я мяркую, няма, бо перадача ? у can, ammeno, што не дае інфармацыі па can напружання, а то не pesno, якія могуць перавышаць 9v, а затым, думаючы, да кампаніі bp у адпаведнасці з вр мае максімальнае значэнне 8100, я мяркую, так як працэнт, магчыма, але я не ўпэўнены, павінны дабрацца да 8200, то rpija гэтую карту c'? таксама есць абмежавальнік у залежнасці ад тэмпературы, пачынае на 6DC4A, ваша меркаванне? як вы думаеце ? ад дотыку ен карту або ? толькі карту пераўтварэнні, якія не варта змяняць? я павінен зразумець, compe ionterpretare значэння, як на гэтай карце, што на картах дыму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    вось апошняя карта, што я зрабіў, паспрабуем заўтра, сення не прыйшоў, я datop невялікі прырост нават на карту ў 6dd12, каб убачыць, калі ? шкодны, або калі дапамагае, я даў masx 1.5 градусаў толькі высокім выдаткам дызельнага паліва для дасягненняў, у мяне зроблены з 2-паспрабуйце, гэта cdove я таксама знайшоў некаторыя абмежавальнікі iq і брэша v7 толькі карту педаль, lim крутоўнага моманту і турба, але я спрабую ўсе і 2, і я бачу, дзе праблема
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    2
    muy buen адтуліну..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў tib Visualizza Messaggio
    muy buen адтуліну..

я запрашаю вас прачытаць правілы,напісаць па-італьянску і, перш за ўсе, перайсці ў раздзел прэзентацыі, дзякуй.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •