Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 16 з 16

Абмеркаванне: Альфа 156 1.8 TS

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    133
    дзіўная рэч ? памылкі, выдаліць іх не праблема, як калі б там быў ілжывы кантакт з гэтымі двума кампанентамі,чаму? калі кампанент ? няспраўнасць я праводку сапсавалі мы вам пу? сказаць, супыну, але вы не павінны выдаліць, тое ж самае, калі кампанент ? пашкоджаны няма?

ps.я не разумею, чаму? ugoboss вы сказалі, выдатны пераклад kts

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў cristianbomberos Visualizza Messaggio
    дзіўная рэч ? памылкі, выдаліць іх не праблема, як калі б там быў ілжывы кантакт з гэтымі двума кампанентамі,чаму? калі кампанент ? няспраўнасць я праводку сапсавалі мы вам пу? сказаць, супыну, але вы не павінны выдаліць, тое ж самае, калі кампанент ? пашкоджаны няма?

ps.я не разумею, чаму? ugoboss вы сказалі, выдатны пераклад kts
    таму што называць "Клапан Ўпырску цыліндру 2", інжэктар п?2 шчыра прымушае мяне ўсміхацца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    133
    Б? вы маеце рацыю, я не думаў,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    як правіла, з выхадам з км на гэтыя аўтамабілі прапускаюць фарсункі.... перад заменай чысціце яго з ванна ультрагукавая або калі ў вас есць магчымасць зрабіць пробную прамыванне, каб убачыць, калі назад замест кропель, што распыляць бензін...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    з часам мае тэндэнцыю плавіцца фарба ізаляцыі абмоткі ўнутры фарсункі, на некаторых аўтамабілях выяўляецца дэфект толькі гарачае, на іншых-розніцы няма. На жаль, не прапаноўвае адрамантаваць, але інжэктар павінна быць зменена. Лямбда-зонд, што варта яе памяняць ? бязбольна .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Нават па-мойму памяняць месцамі l' інжэктара з адным побач на флейце і праверкі з дыягностыкі, калі памылка перамесціцца на той цыліндр. І калі ? cos? змяняйце іх адразу.
    Доказ-й? хутчэй і танней..... Савет, пасля таго як вы знайшлі дэфект, вы таксама "абнуленне" параметраў autoadattativi. Гэтыя аўтамабілі часта перавышае парога пачалі таксама ў яго мінімум.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •