Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 13 з 13
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    паштовы файл mod, і мы бачым , дзіўна, што bdm nn вылічае chk. cn winols 100%

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Як прапанаваў пошты файлы...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Хлопцы знайшоў праблему ecm вылічае кантрольную суму няправільна, на самай справе я заўважыў, што той разлічвае, як і ў першай частцы файла па адрасе 0000E2 бачнай на 8бит і як у канцы 16-бітны motorola, частка, якая не ідзе і да, дзе кранае тое, што не павінен дакранацца.. на самай справе ecu мяне не будзе знойдзена, нават не робячы дыягностыку і як, калі вы disattivasse.. я заўважыў, што файл зменены імпарт у BDM і рабіць выпраўлення кантрольнай сумы мне кажа : "checksum ok", але з здзіўленнем, што, імпартуючы яго сам файл мод без карэкцыі кантрольнай сумы ў BDM выпраўляе толькі канчатак 16bit ж і тым жа спосабам, што робіць ECM, пакідаючы некранутымі і арыгінальнай першай частцы, бачнай на 8бит..
    не будучы перакананы, я загрузіў файл зменены без карэкцыі кантрольнай сумы Winols і я заўважыў, што ен таксама робіць тое ж карэкцыі BDM праблема паднімаецца ўверх у файл, створаны з дапамогай ecm, дзе і змененая адна радок 8 біт..

Вось файлы mod

Вось ок файлы
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-09-2013 да 18:29
    Цярпенне і цнота моцных..

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •