Так? Ніхто мяне думкі на гэты блок харчавання?
Так? Ніхто мяне думкі на гэты блок харчавання?
мне не выклікае даверу, варта занадта мала, і то "зроблена ў кітаі" у бок, не дапамагае
Калі мы паглядзім на made in china не купляем-й? нічога.....
гэты блок харчавання не думаю, што гэта падыходзіць, каб зрабіць тое, што вы хочаце, калі вы чытаць нават інструкцыі.......чаму? вы не купіце зарадная прылада для аўто стаяць на 50 тыя маленькія не прафесійныя,тыя ідуць добра, вядома, не прымушае нас, пачынаючы з аўтамабіляў, але вы, акумулятары зараджаюць, калі неабходна зрабіць ecu не патрэбныя вялікія паглынання, тыя-ок........
на самай справе я адзін з тых малых...павінны змясціцца x ecu правільна?
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Для cawadany нават калі па-кітайску ? вельмі добра яго купіў мой сябар для нас працы і ? застаўся вельмі задаволены прывітанне
я меў на ўвазе адзін так пі? ці няма Anonimo.jpg з гэтага перайдзіце камфортна адзін з адным, мы павінны паглядзець, як ? зрабіў ? блок харчавання, затым bisogner? дадаць кампаненты ,дыедамі, кандэнсатары,або іншы, па мне б добра, каб нас крыніца харчавання-экскурсійнае? трэба паказаць гэта ў рукі і паглядзець........але калі зарадная прылада вы маеце не трэба нічога іншага,я да гэтага часу тыя некалькі аўтамабіляў, якія я чытаў і пісаў не я ? служыў нічога, каля 3-4 хвілін, каб напісаць,калі вам трэба больш? часу проста калегі, зарадная прылада і шэсць апостальскай........на пытанне, ці будуць ? кітайскі або іншы, я кажу, што многія рэчы прыходзяць з кітая і іншых падобных краін
< !!! (на малюнку, то не рэкамендуюцца да ўжывання x svrivere?
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool: