Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 78
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў elettro72 Visualizza Messaggio
    я меў на ўвазе адзін так пі? ці няма Прыкладанне 4671 з гэтага перайдзіце камфортна адзін з адным, мы павінны паглядзець, як ? зрабіў ? блок харчавання, затым bisogner? дадаць кампаненты ,дыедамі, кандэнсатары,або іншы, па мне б добра, каб нас крыніца харчавання-экскурсійнае? трэба паказаць гэта ў рукі і паглядзець........але калі зарадная прылада вы маеце не трэба нічога іншага,я да гэтага часу тыя некалькі аўтамабіляў, якія я чытаў і пісаў не я ? служыў нічога, каля 3-4 хвілін, каб напісаць,калі вам трэба больш? часу проста калегі, зарадная прылада і шэсць апостальскай........на пытанне, ці будуць ? кітайскі або іншы, я кажу, што многія рэчы прыходзяць з кітая і іншых падобных краін
    Сапраўды, мы верым, купіць кітайскія праграмісты, і ў нас есць "страх" банальны блок харчавання?!??!

garret
    Guest
    я кітайскія праграмісты не acquister? pi?, якасць? ? па-сапраўднаму дрэннае, каб усе ці амаль усе, гл мой певень, v53, што я зрабіў, і вярнуцца ў поўным аб'еме і цяпер працуе, ад бога, для астатніх адзіны клон, які ніколі мяне не аддаў ? у autocom першай серыі, што даў мне msport, і што да гэтага часу ен заўседы рабіў сваю працу egragiamente
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-07-2013 да 21:29

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    я кітайскія праграмісты не acquister? pi?, якасць? ? па-сапраўднаму дрэннае, каб усе ці амаль усе, гл мой певень, v53, што я зрабіў, і вярнуцца ў поўным аб'еме і цяпер працуе, ад бога, для астатніх адзіны клон, які ніколі мяне не аддаў ? у autocom першай серыі, што даў мне данііл, і што да гэтага часу ен заўседы рабіў сваю працу egragiamente
    Праблема ? што ўсе яны кітайскія. Я шчыра веру, мала ў гісторыі еўропы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64
    я выкарыстоўваю гэтыimages.jpegнапружанне рэгулюецца ад 3 да 15в 25А пастаянныя 30А пік. Купіў на baya ад радиолюбителя да 50 еўра. Я таксама выкарыстоўваць яго для BDM.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    У канцы яны ўсе кітайскія, але, нягледзячы на іх, яны першы і другі варыянт!! Я выкарыстаў стабілізаваць ўзяў на baya, прадавец беларуская з гарантыі & co... выдатны прадукт, функцыянальны, зручны, і дакладны, і, як раней я выказаў здагадку ў самым пачатку, з добры клей на дне "made in PRC"

? апарат, які я настойліва рэкамендую ўсім, хто хоча паспрабаваць у chiptuning. ? як пачаць, паклаўшы рукі на рухавік, маючы ўвесь набор ключоў, ангельскіх, але няма дынамаметрычнага ключа!

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    я пастаўлю батарэю паралельна, і ў мяне ніколі не было праблем з раптоўнага падзення напругі,

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў M999 Visualizza Messaggio
    У канцы яны ўсе кітайскія, але, нягледзячы на іх, яны першы і другі варыянт!! Я выкарыстаў стабілізаваць ўзяў на baya, прадавец беларуская з гарантыі & co... выдатны прадукт, функцыянальны, зручны, і дакладны, і, як раней я выказаў здагадку ў самым пачатку, з добры клей на дне "made in PRC"

? апарат, які я настойліва рэкамендую ўсім, хто хоча паспрабаваць у chiptuning. ? як пачаць, паклаўшы рукі на рухавік, маючы ўвесь набор ключоў, ангельскіх, але няма дынамаметрычнага ключа!

M999
    вы ставіце спасылку, каб убачыць, што блок харчавання вы выкарыстоўваеце? sar? карысна шмат

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    У аднаго, як гэта. Змена брэнда, і некаторыя дробныя прыватнасці, але ў асноўным ? гэта http://www.ebay.it/itm/Alimentatore-...ffb47db&_uhb=1

M999

garret
    Guest
    выдатны блок харчавання, я б сказаў, дзякуй за спасылку, выкарыстоўвайце яго толькі для адлюстравання ў школе ці нават пісаць obd2?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Я думаю, ідзе добра толькі для адлюстравання ў школе. 5А, крыху, мала, каб выкарыстоўваць яго ў якасці "буфер" пры запісу ў паслядоўны.

Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •