я чуў пра гэта знакамітым launch control,... што б дакладна?
я ведаю, што вы робіце на бензін, а ? можна нават на дызель?
я чуў пра гэта знакамітым launch control,... што б дакладна?
я ведаю, што вы робіце на бензін, а ? можна нават на дызель?
Гэта сістэма, якая ў ад'ездзе, націскаючы ўсе педалі акселератара, рухавік трымае абароты пастаянныя і загружае турбіну, каб мець "запуск запуск". Вы пу? зрабіць, нават на дызель. На TDI павінен быць досыць простым, на jtd я ведаю, што вы можаце? рабіць, але што ? вельмі пі? комплекс!
Вы дзейнічаеце ўручную або c і менш " праграмы?
я ведаю, што вы працуеце на абмежавальнікі крутоўнага моманту, тыя, для кожнай перадачы...
у любым выпадку ? адзінае, што яна робіць, перш за ўсе, для гонкі на машынах, на дарожнай карце, не трэба так мяне ведае
на мой 330d edc16 я launch control змяшчаецца ў стандартнай карце, так ен дзейнічае, толькі калі яны знаходзяцца на стаянцы з уключанай перадачай, і я імкнуся сысці моцным, у адваротным выпадку, усе ў норме.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
msport..так што ад тваіх слоў я раблю выснову, што вы ведаеце, што рабіць на edc16...я памятаю, што qlche даўно карыстальнік sub? нагадаем, чаму? ен даў зразумець, ведаючы, як зрабіць што-то, але не даў указанні пра тое, як рабіць...але, можа быць, я памыляюся...любы добры кошт...вы можаце даць нам нейкія падказкі?
дакладны і, як вы кажаце, але на самай справе, карыстальнік michele30 спытаў, ці можна было гэта зрабіць і як гэта працуе, і калі вы не можаце размясціць, напрыклад, пэўны тып язды і на самай справе, я стаяў, як sandromarciano,у любым выпадку, як кажа вешчуноў у раздзеле off limits есць пакрокавае кіраўніцтва, але я магу сказаць, што, як правіла, там, дзе гэта магчыма, вы дзейнічаеце на карту, якая абмяжоўвае абароты, побач з абмежавальнікам крутоўнага моманту.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
у раздзеле offlimits c'? кіраўніцтва. ад мяне для bmw edc16
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ха..я не бачыў лушчакаа мой быў проста назірання...і я ўпэўнены, што як раз msport закон есць дар? безумоўна, некаторыя "ключ", каб дабрацца туды самастойна...
![]()
я думаю, што ці есць нейкі карце limitzione дызель у f < / span або qlke lim дызельнае паліва ў залежнасці ад натоўпу перадачу...