Старонка 9 з 12 PrimaПерад ... 7891011 ... АпошняеUltima
Вынікі 81-90 з 111
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    вядома, перш за ўсе, для гэтых функцый? тэхнічныя характарыстыкі, рэалізаваныя на кожны аўтамабіль, але...карта "агульных" правільна

невялікі OT...шкада, што не я дык наадварот....мой winols не працуе на win7, таму я вымушаны выкарыстоўваць пк з xp кожны раз :-(

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ці punto evo 1.6, важна ? што сабраць edc16c39 (відавочна, што есць sar? якая розніца!)
    Якія файлы ідуць імпартаваныя ў winols для damos?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    адкрыць .hex, а затым ctrl-d і абярыце damos (.a2l або .дам)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    адкрыць .hex, а затым ctrl-d і абярыце damos (.a2l або .дам)
    ОК, дзякуй, сандра, як звычайна, заўседы даступны

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38
    добры дзень! ен вяртаецца пасля розных пытанняў, я вярнуўся, я паставіў прымацаваныя машыны мяняюцца абодва паў-восі, і неўзабаве сыходзіць fap cos? мы можам паспрабаваць новую карту

вось вам, хлопцы, новы крок паглядзіце і абмяркуйце знешні выгляд вашых info

рага яшчэ адзін крок, перш чым паспрабаваць яго вакол вас. чакаю шмат крытыкі cos? вучыцца ўсе больш і больш?

прывітанне, хлопцы, я вам адно пытанне, вельмі дзіўна, я прыкладаю маю апошнюю карту цяпер у ecu, што робіць stana што, усе працуе выдатна, толькі што як раз aziono круіз-кантроль блакаванне хуткасці? і пакуль усе ok x? як толькі я спрабую павялічыць яго з дапамогай рычага + не ідзе, застаецца заўседы адно і тое ж, калі я спрабую павялічыць, выкарыстоўваючы ў праводцы акселератара, я заўважаю, што ў ecu ? у recovery дзякуй x ваша дапамога
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-09-2013 да 13:01

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Хм..прывітанне дарт...не ведаю, чым пу? залежаць...заўтра правяраць сваю карту...пытанне..круіз ? арыгінал, ці дададзеная у aftermarket?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Хм..прывітанне дарт...не ведаю, чым пу? залежаць...заўтра правяраць сваю карту...пытанне..круіз ? арыгінал, ці дададзеная у aftermarket?
    прывітанне, дзіма дзякуй x адказ круіз і нарадзіўся аўтамабіль, арыгінальны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    тым часам пакладзеце арыгіналы *1C43B8, *1CDBF6 і тэставання cos?, але есць занадта шмат рэчаў, краніце для defap, ? верагодна, што які-то біт звязаная круіз-кантроль... і ў любым выпадку арыгінальны d? гэта праблема?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне...xk? у вас in bad dad карту, што ecm называецца працэнт клапана?? затым карт лямбда...? было напісана яшчэ і яшчэ раз, якія ідуць DECREMENTATE, каб дызель...авансы, якія мне не падабаюцца...часткі 5mm3...час ўпырску боку заўседы ад занадта нізкага...ціску ў рампы змены заўседы занадта нізка...акрамя гэтага, я бачу, што многія рэчы з драйвера, што я думаю, звязаныя з defap...і сапраўды было б праверыць з damos...біт у біт...за тыя мадыфікацыі, якія я табе прапанаваў...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38
    тым часам пакладзеце арыгіналы *1C43B8, *1CDBF6 і тэставання cos?, але есць занадта шмат рэчаў, краніце для defap, ? верагодна, што які-то біт звязаная круіз-кантроль... і ў любым выпадку арыгінальны d? гэта праблема?
    прывітанне сандра дзякуй x прамой а, калі я пішу ў ecu толькі файл з defap і пакінуўшы ўсе арыгінал, без крокам у словах, усе працуе

Старонка 9 з 12 PrimaПерад ... 7891011 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •