Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Мы кажам, што прафесіянал, які вы плаціць не павінны рабіць такой карты. У любым выпадку, калі яны працуюць такім чынам, добра было б ведаць.....
    C'? ne шмат людзей так.. вы павінны вывучыць і зрабіць яго сваімі рукамі ў адзіночку, па меншай меры, вывучыце, і вы ведаеце дакладна, што вы ўжылі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    прабачце..пагаворыце duration cio..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    azz.. я бачыў цяпер карту.. капуста.. сапраўды na дзярмо!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў audi sp Visualizza Messaggio
    прабачце..пагаворыце duration.. дит??
    есць "градусаў, які доўжыцца ўпырску", тыя, што ў common rail называем "injection timings" (розніца ва памер нумара, які вы маеце на карту, што для CR відавочна, што час, у той час як у PD амплітудай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    ? у 75 л. з або 80?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    я даў зірнуць на карту...вядома, прырашчэння былі зробленыя ў хуткай манеры...я б больш на дэталі...не хапае карт ? праўда, і не хапае на карту часу ўпырску....і не ? першая карта, што я бачу, што не чапаюць...прычына заключаецца ў тым, што, краніце яго аўтамабіль спажывае больш і ў любым выпадку з sta карту машыны, калі не ходзіць ? чаму? есць нейкая праблема... па параўнанні з врі там павінна быць вялікая розніца....

прабачце, я павінен дадаць, што многія не кранаюць не толькі для таго, каб не зрабіць яе спажываць больш....а таму, што не ведаюць hiihiji
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-06-2013 да 14:50

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў savek Visualizza Messaggio
    я даў зірнуць на карту...вядома, прырашчэння былі зробленыя ў хуткай манеры...я б больш на дэталі...не хапае карт ? праўда, і не хапае на карту часу ўпырску....і не ? першая карта, што я бачу, што не чапаюць...прычына заключаецца ў тым, што, краніце яго аўтамабіль спажывае больш і ў любым выпадку з sta карту машыны, калі не ходзіць ? чаму? есць нейкая праблема... па параўнанні з врі там павінна быць вялікая розніца....

прабачце, я павінен дадаць, што многія не кранаюць не толькі для таго, каб не зрабіць яе спажываць больш....а таму, што не ведаюць hiihiji
    павялічыць працягласць не робяць спажываць больш? аўтамабіль у тэндэнцыі, як нармальны (вядома, калі вы гандлюеце правільна), наадварот, з выкарыстаннем дакладнага спажывання кала...
    Я выявіў, напрыклад, што павелічэнне педаль нават пры нізкіх нагрузках і нізкіх абарачэннях істотна кіроўцы ідуць тэндэнцыя выкарыстоўваць вельмі крутоўнага моманту дызеля і перадачы доўгія, такім чынам, аказваюцца спажыванне нашмат менш, чым раней...

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •