Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 12 з 12
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    San Miniato (pi)
    Паведамленні
    12
    мм у дапамогу, я attimino нічога не ведаюць скарачэнняў.... файлы ori і мод-што будзе? я файл, які я размясціў у іншай дыскусіі, я адкрываю яго, нават з winols, адзінае ? што не есць damos, каб зразумець, што такое табліцы, калі я не памыляюся, я прыклаў файл .map, для? іншы, не ? што .бэн з пашырэннем перайменаваная, каб адкрыць яго з winols, калі я не памыляюся, у абмен на пашырэнне і проста....

У адваротным выпадку скажыце, што трэба, што тое месца, файл ўсю памяць эбу я яго ў двайковым фармаце ? адзін абаронца, але акрамя некаторага разнастайнасці? падобныя, у адваротным выпадку мне атрымаць гэтую-то discovery, калі пу? быць карысным... я нават змест другой памяці, блок кіравання, які павінен ўтрымліваць коды фарсунак і памылкі, запісаныя ў эбу...

Прабачце мяне за мае невуцтва, але, як правіла, не спецыяліст сектара
    усім дзякуй за дапамогу

Прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    San Miniato (pi)
    Паведамленні
    12
    я стараюся, калі я зразумеў, ну і врі знаходзяцца арыгінальныя файлы для блока кіравання, у той час як mod яны зменены, цяпер я прыкладаю гэта мод, які ori defender td5 euro3, з клапанам сістэмы рэцыркуляцыі ог і заняткі з выкладчыкам, я думаю, вы маглі бачыць з любой праграмай, я іх адкрытымі з winols, карты пачынаецца з адрасы 0x19010 пачынаючы з пачатку файла, усе, што c'? вышэй ? прашыўкі...

тут ўнутры есць два файла, у врі ? Defender Td5 E3, у той час як мод ? Def89V0 (файлы, зробленыя мной, каб праверыць некаторыя варыянты паводзін табліц)

Прывітанне
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 01-06-2013 ў 09:17

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •