Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima
Вынікі з 68 41-50

Абмеркаванне: Fiat Bravo 1.9 jtdm 150cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    у выпадку турбіны павялічылася і розніца ціску, як вы дзейнічаеце.
    На жаль, я не займаюся вылічэннямі, і, такім чынам, не s? адказаць на гэтае пытанне.

Мне здарылася, што я атрымаю аўтамабіль у адмове і ціску турба. Я раблю праверку rutine( датчык, геаметрыі і інш.), але я не знаходжу нічога, кантроль карту і ? на врі і, нарэшце, яны пераехалі рэгулятар, каб мець больш? ціск. Звычайна я не дакранацца ніколі. Гэта быў эксперымент, які я хацеў зрабіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    выбачайце , любіць, каб я адправіў мод няправільны (няпоўны)
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    мне здаецца, добры мод, у вас правераная? што вы скажаце на гэта?
    Адзінае, магчыма, мне запярэчыць, я ціск турбіны, на высокіх абаротаў calerei трохі, увогуле, зрабіце так, што ў яго максімальны ціск на 3000rpm, то перайдзіце на змяншэнне, 4000 за тым, што ен каля 1,4 бар, у адваротным выпадку знос sar? перабольшаныя. Дарэчы, што машына без dpf няма праблем, я сумняваюся, што fumer

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    у выпадку турбіны плюс, каб зрабіць працу добра, я прыступаю cos?:
    перад выкл. кантралеры (PID) і, рэгулюючы duty зменнай геаметрыі я раблю так, каб заўседы мець вымеранае ціск вышэй, чым мэта (некалькі мбар, гэты факт rinseriscono PID і пу? даць-то ў пі? у duty з высокай патоку дызельнага паліва, каб мець overboost і ўступлення ў ціск падчас нязначных turbo. Усе гэта патрабуе, аднак, шматлікія выпрабаванні, для якіх шлях pi? хутка ? каб ўставіць модуль, у якім вы пу? рэгулярныя пікавая і пастаянная.
    і калі вы адключыце pid карту duty не вы d? pi? спасылку дакладную, каб прымусіць працаваць geo...я baserei толькі на параметр, які трэба наладзіць (гэта значыць, калі ў вас занадта шмат ціску на высокіх rpm усталюйце лапаткі, каб не мець жа, калі ў вас адставанне ў ніз... не ? проста тое, што вы хочаце зрабіць, калі ў ланцугі зваротнай сувязі, рыскі, кантролер той, хто вырашае, якім будзе? уваходны сігнал на прывад? для мяне, у сетку проста наладзіць спасылкі так? pid calcoler? выхад не толькі на бягучае значэнне, але таксама і на мінулыя і на хуткасці? змены...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    рэгуляванне te d? усе ў парадку, comander? турбіна толькі адна карта duty cycle, без праверкі на ціск, праблемы ? што ? вельмі цяжка наладзіць геаметрыю, калі есць pid уключаны, ціск вы пастаянна вагаецца, таму перш, чым вы лепш знайсці рэгуляванне геаметрыі на аснове ціску, вымеранага - мэта, затым дзейнічайце па pid, каб мець больш? або менш, пік, ваганні і ціск падае! наогул, што тычыцца кантролера PID добрую аперацыю ? каб апусціць першае і павялічыць другое, але, як правіла, калі ў duty зменнай геаметрыі ? добра адкалібраваць проста нават "Р"...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    duty cicle я маю на ўвазе, як set-point ланцуга цяпер ціск вымяраецца - set point d? мой сігнал памылкі, што pid апрацоўвае, перш чым дзейнічаць на прывад, калі eilimini pid вы пакінулі ўсе гэта без кантролю, для пачатку, вам трэба зрабіць 1000 тэстаў без pid, а затым яго трэба будзе ўвесці для сілы, калі вы не хочаце мець праблем, а калі ўставіць трэба наладжваць pid ў эксплуатацыю новы set-point і вы забыліся таксама, што змяніць яго не будзе? легка, не ведаючы, каліброўкі датчыка і яго ўзмацнення... я б прапанавала толькі дзейнічаць на час скончана, і шукаць кампраміс, так заўседы? пойдзеш ахоўваць...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    выбачайце , любіць, каб я адправіў мод няправільны (няпоўны)
    выбачайце, але загадзя наўмысна не вы allinaenato 100 мм? затым 1cf480 мне не здаецца, выраўноўваецца і затым пытаецца, на карту да таго, swirl, чаму? улюбенец..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    мне здаецца, добры мод, у вас правераная? што вы скажаце на гэта?
    Адзінае, магчыма, мне запярэчыць, я ціск турбіны, на высокіх абаротаў calerei трохі, увогуле, зрабіце так, што ў яго максімальны ціск на 3000rpm, то перайдзіце на змяншэнне, 4000 за тым, што ен каля 1,4 бар, у адваротным выпадку знос sar? перабольшаныя. Дарэчы, што машына без dpf няма праблем, я сумняваюся, што fumer?!

Як вы кажаце, дзегцю ў бочцы меду ? пік ціску! Дым нават цень. Так, каб быць шчырым, то паглядзець, толькі калі ноччу, у вас за машына з ксенон і ўсе газу пасля 3000 абаротаў у хвіліну. Але ? сапраўды мала.

X ciccio gsr: Вы перадаплату я не выраўнаваны па 100mm3 добраахвотна. Я даў толькі тое, што неўзабаве пасля 3000rpm пры поўнай нагрузцы, таму што ў 100mm3 usar? і тыя, і перарабляць усю карту (на самай справе 5mappe), не варта. Што тычыцца іншай карце, што вы кажаце, цяпер-кантроль. cos? не памятаю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    карту да таго, swirl, чаму? улюбенец..
    Я хацеў закрануць я, каб убачыць, што эфекты даваў. Гэта ? мая асабістая машына

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    duty cicle я маю на ўвазе, як set-point ланцуга цяпер ціск вымяраецца - set point d? мой сігнал памылкі, што pid апрацоўвае, перш чым дзейнічаць на прывад, калі eilimini pid вы пакінулі ўсе гэта без кантролю, для пачатку, вам трэба зрабіць 1000 тэстаў без pid, а затым яго трэба будзе ўвесці для сілы, калі вы не хочаце мець праблем, а калі ўставіць трэба наладжваць pid ў эксплуатацыю новы set-point і вы забыліся таксама, што змяніць яго не будзе? легка, не ведаючы, каліброўкі датчыка і яго ўзмацнення... я б прапанавала толькі дзейнічаць на час скончана, і шукаць кампраміс, так заўседы? пойдзеш ахоўваць...
    калі вам атрымаецца наладзіць gtb2260vk з дапамогай гэтай сістэмы вы innalso помнік... gi? спрабаваў, падніміце геаметрыі, каб прымусіць яе пайсці пад ціскам і заўважылі, што ў вас есць пік, то ціск падае вельмі моцна, і атрымаеце аўтамабіль, які ? памерла пад фінч? не мае другі пік і на гэты раз гасіць трохі, і ціск падае менш, але і атрымаеце аўтамабіль, які scpinge ад сабак да тых часу, пакуль ціск не будзе? пастаянна...
    Я ведаю, што не ? аперацыя проста тое, што я сказаў, але з некаторых машын і некаторых турбін вялікага памеру ? адзіны шлях...

Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •