-
Вось, удалося дамагчыся ліст bardahl technos C60 exceed 5W30:
viscosit? у 40?C ------ 74.4 cSt
viscosit? 100?C ------ 12.4 cSt
шчыльнасць? у 15?C ------ 0.852 Кг/л
індэкс viscosit? ------ 166
кропка ўспышкі? ------ 200?C
крытычная кропка ------- <-33?C
T. B. N.------- 5.9 (мг K O/g)
-
усе было ў табліцы размешчана ад мяне ;-)
-
Ты паставіў алей 5w40, я 5w30.. не знаходжу 5w30.. у вас есць іншыя ўкладанні або ў пачатку паста, што я не бачыў?
Нават калі гэта і так? што я пакорліва прашу, прабачце..
-
калі чытаць усе, вы зможаце даведацца, што 5w30 падыходзіць толькі для халодных краін выгляд яго нізкай надзейнасці? пры высокіх тэмпературах, раю табе забыцца пра bardahl, лепш не рызыкаваць
-
Ок, дзякуй за параду..
І праўда, што да з'яўлення 5W30 там былі праблемы ў рухавіках "старых", але калі ў адзін рухавік ? прызначаны для 5W30 не павінна быць праблем..
Кажуць, як зменшыць расход паліва.. думаеце, ці дома маці, якія працуюць у 0W30, чыстай вады..
-
дома прымаюць алею, а іншы ў адпаведнасці з кантрактамі, камерцыйнай і спонсарскай дапамогі, якасць? ставіцца на другі план, амаль заўседы, і тады здараюцца пашкоджанні, турбіны, скачуць, шумных клапанаў і ўнутраных адкладаў, кажу табе па досведзе, і па інфармацыі, атрыманай ад хлопцаў, якія працуюць у пр ;-)
-
Я для маей leon 2.0 tdi 140 л. с., інжэктар, помпа выкарыстанне алею спецыфікацыі 505.01 і дадатак з нітрыд бора гексагональный, 1.5 мікрон. Я заўважыў, што такім чынам, у параўнанні з castrol edge, рухавік працуе круглы і мяне не свішча турбіна на нізкіх абарачэннях. Рэкамендую.
-
выкарыстанне mobil 1 5 - 30, і я выдатна
-
я выкарыстоўваю shell і не прамяняю яго ні з кім, пасля 20 000 км ? яшчэ denso і таксама з дросельнай туды цяжка.
іншае выдатнае алей, па-мойму ? ната, але я ніколі не знайшоў з маіх частак
-
Што градацыі і версія абалонкі?
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума