прабачце мяне, хлопцы, але ў залежнасці ад таго, якія параметры даты водгукі на розныя якасці? алеяў?
прабачце мяне, хлопцы, але ў залежнасці ад таго, якія параметры даты водгукі на розныя якасці? алеяў?
Тэхнічныя характарыстыкі...
Няправільна!! не тыя характарыстыкі...характарыстыкі розных алеяў і нават паказы/выгады, якія яны маюць на які выкарыстоўваецца рухавік!
Есць 22 старонкі чытаць, чытаць і паглядзець там? што ? было напісана...? няма неабходнасці паўтараць гэта бясконца!
я меркавання не змяніць градацыю рэкамендуецца ад матчынай...
Адчуваю сябе некалькі, якія праходзяць з рэкамендуецца алей 5w40 на 5w30 або 0w30... Ну, выкарыстоўваць алею fuel economy нізкая viscosit?
на рухавіках, якія не былі народжаныя для гэтага тыпу змазкі пу? прывесці да пашкоджання рухавіка.
А затым ok у канкрэтных меліярацыйных але viscosit? не вытворчасць, страты, асабліва другая лічба
Паміж 0W40 і 5w40 дадзены змяняйце значэння HTHS, таму viscosit? кінематыка розных тэмпературах, сульфатнай попелу, disperdenza, кропка ўспышкі?, pour point, additivazioni затым емістасць? пракладкі антитрения, противоизносные, мыйныя, емістасць? палярызацыі. Гэтыя адрозненні вы знаходзіце паміж двух алеяў аднаго і таго ж траншу але брэнд некалькі (два алей 5w40 двух розных марак для яснасці). Лічыць, што толькі additivazioni n? існуюць вядра і розныя маркі ne нясуць некаторыя з іх: камерцыйна гаворым, напрыклад, Bardahl ? прамоўтэр additivazioni EP малекулы-цвердыя, Yamalube і Motul Double Эстэр, etc.і г. д....
Паміж 0W40 і 5w40 дадзены змяняйце значэння HTHS, таму viscosit? кінематыка розных тэмпературах, сульфатнай попелу, disperdenza, кропка ўспышкі?, pour point, additivazioni затым емістасць? пракладкі антитрения, противоизносные, мыйныя, емістасць? палярызацыі. Гэтыя адрозненні вы знаходзіце паміж двух алеяў аднаго і таго ж траншу але брэнд некалькі (два алей 5w40 двух розных марак для яснасці). Лічыць, што толькі additivazioni n? існуюць вядра і розныя маркі ne нясуць некаторыя з іх: камерцыйна гаворым, напрыклад, Bardahl ? прамоўтэр additivazioni EP малекулы-цвердыя, Yamalube і Motul Double Ester, etx...
Гэта як параўноўваць розныя тыпы мінеральнай вады і газаваных на аснове цвердага астатку, натрыю і ўсе астатняе: не подзвіг проста.
тлумачэнне паважлівае і вельмі каштоўным, вялікія ст. ст.![]()
тлумачэнне выдатнае! мне б вельмі хацелася мець магчымасць бачыць гэтыя адрозненні паміж рознымі алеямі!