У мяне z750 2008, і цяпер адна zx10r 2006 года, 5100 не вялікі, не ? цалкам сінтэтычнае 7100 на інтэрнэт па вельмі нізкай цане =)
У мяне z750 2008, і цяпер адна zx10r 2006 года, 5100 не вялікі, не ? цалкам сінтэтычнае 7100 на інтэрнэт па вельмі нізкай цане =)
добра ў терр? кошт, я яго гарантыйнай кніжкі suzuki..
калі ў вас есць асаблівыя velleit? - гэта выдатна, але для маей "фіксацыі" выкарыстоўваю толькі алей full synthetic =)
як правіла, мы ў майстэрні гэтай градацыі мы не будзем яго выкарыстоўваць, але, 5w30, як правіла,
Я б бясконцы спіс эпізодаў сказаць,людзі замацаваны з дапамогай алею, марка а затым сабрацца алею дыскрэтных і рухавікі брудныя.
Нас ? ад іп? 20 гадоў, якія мы працуем, і да гэтага часу мы не можам скардзіцца. Ні па якой прычыне. і даў нам шмат sodisfazioni. Roloil!
Для дакладнага алей 5w40 называецца platinum ? вельмі добрыя змазкі.
У апошні час мы нават выкарыстоўвалі petronas, і я павінен сказаць, што не ўяўляе сябе дрэнна
я на мапеды 50, 125, 300 і аўтамабілі, як 1.3 mjet, fiat 1.2 8v, citroen 1.0 12v, заўседы выкарыстоўваў castrol (actevo, топ-50, magnatec і т. д. і т. п.) ніколі не было праблем або іншых эпізодах,
ах, я забыўся, як негатыўнае меркаванне selenia для mjt...халоднага запуску катастрафічнымі па параўнанні з motul