Старонка 2 з 13 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 129

Абмеркаванне: Mpps V.12 вышэй, чым V.5 ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Я не....але ў мяне есць некалькі выпадкаў, у якіх rapportarmi...зробленыя 4 edc15c7 і 3 edc16c8.
    У выпадку блакавання ? рэкамендуецца паўтарыць спробу з mod, альбо перайсці ў рэжым? recovery файл врі?
    Такім чынам, bdm або інтэрфейсы афіцэраў, дакладна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    я шчыра ў выпадку блакавання... tenterei ў recovery mode з mpps файл крычы... тое, extrema ratio BDM ...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    У самай справе ? тое, што я ведаў, я... я думаў, што былі іншыя метады выпрабаваць. Так што не ? рэкамендуем паўтарыць спробу пасля аднаўлення зрабіць запісу мод?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    тады я растлумачу, што рабіць у выпадку блакавання,то НІКОЛІ і co-НЕБУДЗЬ выключыце запальванне,выйдзіце з праграмы, адкрыць яго і паспрабаваць у рэжым recoveri пісаць файл крычы,калі не ідзе рабіць яшчэ спробы, ніколі не выключыце запальванне,можа быць, паспрабуйце без дадзеных, калі гэта магчыма,у выпадку, калі ў вас есць іншыя праграмісты, паспрабуйце з тымі,у выпадку няўдачы, перш чым зняць эбу зняць станоўчы выгляд-ва батарэй на працягу прыкладна 30 хвілін, а затым паўтарыце спробу, калі не ідзе, няма альтэрнатывы або праграмістаў афіцэраў, калі хто-то ў горадзе ці отпаять у выпадку edc15 або bdm у выпадку edc16.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 25-06-2012 ў 20:39
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    тады я растлумачу, што рабіць у выпадку блакавання,то НІКОЛІ і co-НЕБУДЗЬ выключыце запальванне,iscire з праграмы адкрыць яго і паспрабаваць у рэжым recoveri пісаць файл крычы,калі не ідзе рабіць яшчэ спробы, ніколі не выключыце запальванне,можа быць, паспрабуйце без дадзеных, калі гэта магчыма,у выпадку, калі ў вас есць іншыя праграмісты, паспрабуйце з тымі,у выпадку няўдачы, перш чым зняць эбу зняць станоўчы выгляд-ва батарэй на працягу прыкладна 30 хвілін, а затым паўтарыце спробу, калі не ідзе, няма альтэрнатывы або праграмістаў афіцэраў, калі хто-то ў горадзе ці отпаять у выпадку edc15 або bdm у выпадку edc16.
    Дзякуй...гэтая карціна не ведаў! Крытычны крок, я б сказаў!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    69
    выкарыстанне як 5 і 12 на 2 розных пк... Тое, што я заўважыў ? што на TDI edc15 абодва arrancano p? у пісьмовай форме. 12-асабліва, калі вы заўважылі добра вашы дзеянні, вы зможаце? звярніце ўвагу, што nn паважае нармальная працэдура, віды атрымання інфармацыі,бяспека доступу, выдаленне flash і запісы, але вы accavvalla x? без шкоды для запісу файла.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    69
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Дзякуй...гэтая карціна не ведаў! Крытычны крок, я б сказаў!
    а я выкарыстоўваю іншае рашэнне... некалькі старамоднага, але ? l', процілеглую вашай :-) асабліва на TDI

У выпадку немагчымасці завяршэння запісу я пераходжу рамкі, у той жа час я выбіраю файл пісаць зноў, і калі, прыбыўшы на пункт, дзе пытаецца, ці хачу я пачаць пісаць, pigio і адразу пераходжу рамкі. Вырашана шмат разоў на TDI edc15. Я лічу, што робіць cos? есць пікавая магутнасць на лініі і сымитируйте амаль запіс у школы.
    Апошні раз рэдагавалася cattivik; 29-06-2012 ў 10:25

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    69
    nn, я б пачала спрачацца :-)... але я знаходжу цяжкасці? зрабіць, як вы кажаце, не выключыць запальванне,на edc16, у асноўным. як толькі мне загараецца папераджальны сігнальная лямпа сістэмы кантролю цягі і, такім чынам, эбу K. O. назад, а мне пісаць xch? кажа ecu nn знойдзена! раблю тое аперацыі, апісаныя раней магу прымусіць пісаць. але як і ва ўсіх працах, кожны з іх мае сваю методыку

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Калі пісанне кажа, ок, але аўтамабіль пры першым запуску не ідзе, то вы павінны выключыць запальванне? Я кажу гэта не па чутках, але не я ? ніколі не здаралася.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    69
    проста уключыце, рамкі запіс адбылася робяць, напрыклад, памылкі ў разліках сум павінны мець кантрольныя лямпы гараць тыпу esp/asr і кіравання рухавіком! бескарысна спрабаваць зрабіць яе... я раблю працэдуру, паказаную вышэй памылку і не зняць нічога,трэба толькі пачакаць, і паспрабаваць пару разоў

Старонка 2 з 13 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •