Сторінка 4 з 23 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 221
    garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    я вам studierei трохи гідродинаміки, перш ніж робити певні заяви!
    не поставити їх, у разі, виконують точні і корисні для двигуна cos? як і всі користувач.
    те, що ви б зняті і як радий, що не дозволяє? можемо сказати, дисертація на роботу або утиліти? якщо не avvallate від тестів, не вірите?

не се л я з вами, це ясно, але я не згоден на дезінформації (в даному конкретному випадку)

не в образу.
    я togliendole я помітив, кращий відповідь на всіх оборотах, приріст у швидкості? в резюме, серед змінені, низький витрата палива і, як побічний ефект, якщо cos? ми можемо визначити його, зниження гальмування двигуном, що майже не існує також вид, наявність акп, за те, що я зміг пояснити родича ? ступінь бакалавра в сфері машинобудування, їх функція ? в основному в тому, щоб створити так званий "порожній," на випуск і підкреслити гальмо двигуна, для інших ? проект недосконалим і, можливо, шкідливо для двигуна, а якщо ти знаєш більше? інженер, краще для вас, дезінформація іноді робить, хто вважає, що знати наступні правила техніки, а не ті реальні випробування, то не в образу буде ясно, де групи можуть бути

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    бути інженером-це не означає знати все, ricordalo!
    не впадаючи в банальний, я б стверджувати, що серед всіх тих, відомих інженерів, хто більше? і хто менше, всі знають свою роботу, не ? для всіх рівний, але кожен з них спеціалізується тільки у нас? для чого ? призначений, в своїй компанії...так що пояснення dell інженера, бачили, що не треба створити вакуум, але щось ще, я б сказав, що не ? саме точне.
    я тільки зробив висновок, що ви написали, що, виявляється, disinformativa для тих, хто читає, чому? я вважаю, що, якщо б я читав раніше, тільки у вікіпедії, щоб не процитувати технічний документ, що стосуються метеликів турбулентності, ви б зрозуміли, чому? я написав вам, cos?...su безліч форумів, вони зробили свій вибір? багато років тому, і, знаєте, ce n ? був тільки один, що я пам'ятаю, що він знав роботи метеликів...і як не дивно не радив...може бути, чому? хоча і не будучи ing. розумів, чому? fluidodinamico присутності....? degustibus non est disputandum....ми хочемо тільки пі? пізнання і менше supponenza (по-моєму)

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    на l? що swirl створюють кращого згоряння, але ви не хочете йти менше, ніж від механічної, етап EGR залишають відкритими лопатки
    у swirl і привіт...

Особливо на серії E46, що пошкодження зробив у не ї? в кінцевому підсумку...

потім ви можете витягти? вся гідродинаміка, CO2, NOx...
    але, чесно кажучи, людей не цікавить..... просто хочете менше проблем, менше витрачати механік для ремонту-це, як правило,...

я знаю Людей, які залишається ходьби для EGR маршрутів, DPF забиті... регенерації кожні 40 км... і т.д....
    і витрата палива зростають, а також забруднення, заміни масла в двигуні до часу.... і cos? далі...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    насправді цей вибір ? дочка потребує економії, але робиться без знання можливостей? що ви втрачаєте!

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    на жаль, те, що ви говорите ? правильно...perdit? c'? і там буде?.... і багато хто не знають реальні функції...

але, зрештою, залишивши в стороні теорію і тест. на тривалий більше? переваги і недоліки для
    середній користувач, який не пу? pi?... я кажу про людей, хто виживає...

St? інженерам чергу, розробити ефективні системи по-різному...
    але потім до будинку costuttrici пристойно... роблять поворот економіки....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    вибачте, але у fiat bravo це стрижень клапана swirl я не бачу біля форсунок, але є на 1.9 150Cv bravo?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав bravosport150 Visualizza Messaggio
    вибачте, але у fiat bravo це стрижень клапана swirl я не бачу біля форсунок, але є на 1.9 150Cv bravo?
    на браво не побачиш ніколи той щуп, тому що колектор браво і cassocino в нижній частині колектора

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    azzz але охочих, як я можу зробити для того, щоб перевірити чи все swirl працюють, в тому сенсі, що відкриваються і закриваються добре? Чому? вранці на кілька секунд транспортних машини, а то у мене дивна тяга на 2800rpm, я не хотів би, що може залежати від цих порушників.
    З МНС можна? побачити, якщо всі 4 працюють?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    precollettore всмоктування 159_1900 jtdm 16V_150CV.jpg
    Citazione Спочатку Написав bravosport150 Visualizza Messaggio
    azzz але охочих, як я можу зробити для того, щоб перевірити чи все swirl працюють, в тому сенсі, що відкриваються і закриваються добре? Чому? вранці на кілька секунд транспортних машини, а то у мене дивна тяга на 2800rpm, я не хотів би, що може залежати від цих порушників.
    З МНС можна? побачити, якщо всі 4 працюють?
    Bravosport навіть мій seghettava мало ? збільшилася і дивне прагнення тих кіл ситуація на мій колектор ? це в додатку

precollettore всмоктування 159_1900 jtdm 16V_150CV.jpg

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    бути інженером-це не означає знати все, ricordalo!
    не впадаючи в банальний, я б стверджувати, що серед всіх тих, відомих інженерів, хто більше? і хто менше, всі знають свою роботу, не ? для всіх рівний, але кожен з них спеціалізується тільки у нас? для чого ? призначений, в своїй компанії...так що пояснення dell інженера, бачили, що не треба створити вакуум, але щось ще, я б сказав, що не ? саме точне.
    я тільки зробив висновок, що ви написали, що, виявляється, disinformativa для тих, хто читає, чому? я вважаю, що, якщо б я читав раніше, тільки у вікіпедії, щоб не процитувати технічний документ, що стосуються метеликів турбулентності, ви б зрозуміли, чому? я написав вам, cos?...su безліч форумів, вони зробили свій вибір? багато років тому, і, знаєте, ce n ? був тільки один, що я пам'ятаю, що він знав роботи метеликів...і як не дивно не радив...може бути, чому? хоча і не будучи ing. розумів, чому? fluidodinamico присутності....? degustibus non est disputandum....ми хочемо тільки пі? пізнання і менше supponenza (по-моєму)
    ви помітили виразно, що ти на форумі набагато більше? "сказав" це, по всьому, що ви написали, ви не відчуєте ніякої точної інформації, сказавши, що supponenza тебе подарую із задоволенням, ви показали, наскільки добре ви і експерт, мабуть, у інший форум, "вчить"....... (по-моєму)

Сторінка 4 з 23 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •