Старонка 50 з 54 PrimaПерад ... 404849505152 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 491 да 500 у 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    З памылкамі, з 1200mg паветра можна надаць практычна 100mm3 з лямбда = 1. Памятаеце, што вы павінны пераўтварыць у мг / мм3.
    Фарсункі арыгінальныя ідуць добра, нават больш чым да 120mm3, праблемы, то становіцца працягласці, што трэба, каб зрабіць гэтыя мм3, а таксама дызельнага помпы, які прыходзіць на садавіну.
    Вы маеце рацыю, я не звярнуўся ў мг / мм3, але я лічу, што больш за 80-85mm3 з турбіны акцыі не павінны ісці асабіста я спыніўся на 80, я зрабіў тэст і на 90 і 100, але розніца мінімальная і для мяне мяжа, лепш паміж узроўнем спажывання і прадукцыйнасцю і 85mm3 высокія максімальныя абароты, асабліва асабістае меркаванне і наконт аўто з турбінай акцыі
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Вы ў асноўным тое, што можна змяніць у асноўным і ін'екцыі. ...затым падман, і на час, а затым справа? плануецца не больш паважаных, тут l падману....астатняе вы не можаце яго падмануць...па крайняй меры, што не пастаў супраціў на чыгуначных прыклад, але і падман, і абсталяваннем, і адрозніваецца
    Падман ? на час ўпырску? нават падняць turbo, rail і іншыя карты, у зоне, дзе ен не падняў bp я бачу як падман.
    Я дадаю, што, да прыкладу, на чыгуначных і turbo ўстаю вр ў залежнасці ад ін'екцыі, якую я раблю, для? улічваючы, што ў карту 90mm3, як правіла, іх inietto толькі для пэўны момант абаротаў у хвіліну, і высокі iq ісці?, я стаўлю вр ў 80mm3 (напрыклад), калі зверху зрабіць? 80mm3, астатнія карты я пакідаю акцыі ці, хутчэй, ўстаноўку мінімальнай. Напрыклад, яшчэ больш практычны, на чыгуначных стаўлю вр ў 80-карту ад 90mm3, і даю 100 ачкоў за 80mm3 і 50 вр папярэдняга.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Падман ? на час ўпырску? нават падняць turbo, rail і іншыя карты, у зоне, дзе ен не падняў bp я бачу як падман.
    Я дадаю, што, да прыкладу, на чыгуначных і turbo ўстаю вр ў залежнасці ад ін'екцыі, якую я раблю, для? улічваючы, што ў карту 90mm3, як правіла, іх inietto толькі для пэўны момант абаротаў у хвіліну, і высокі iq ісці?, я стаўлю вр ў 80mm3 (напрыклад), калі зверху зрабіць? 80mm3, астатнія карты я пакідаю акцыі ці, хутчэй, ўстаноўку мінімальнай. Напрыклад, яшчэ больш практычны, на чыгуначных стаўлю вр ў 80-карту ад 90mm3, і даю 100 ачкоў за 80mm3 і 50 вр папярэдняга.
    таксама я выкарыстоўваю дакладна такой жа сістэме!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    хлопчыкаў і дзяўчынак, невялікі пытанне, але 1CBCA4 аб файле croma 149/922, і біт абмежавальнік абаротаў?? і ўсталяваны ў 5400 АБАРАЧЭННЯЎ у хвіліну, і то толькі да абмежавальніка крутоўнага моманту....дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    хлопчыкаў і дзяўчынак, невялікі пытанне, але 1CBCA4 аб файле croma 149/922, і біт абмежавальнік абаротаў?? і ўсталяваны ў 5400 АБАРАЧЭННЯЎ у хвіліну, і то толькі да абмежавальніка крутоўнага моманту....дзякуй
    Вы ? абмежавальнік

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Прывітанне джэк, і заўседы прыемна, таму, калі moddo то=трэск?? Факты ехаць сюды,
    http://www.professionalchiptuning.ne...-a-vt7462.html
    дай мне погляд, сара вельмі спадабалася
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Вы пу? быць выкарыстаны як rev, каб яго трэск

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Прывітанне думку, і заўседы прыемна, нават з вамі, адносіцца і да вас таксама l запрашэнне зрабіў джэк думкі заўседы вітаецца
    Занадта добрыя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    93
    Прывітанне, як я хацеў, каб зрабіць пытанне, якая ўласціва біт, абмежавальнік dell edc16c39 я тут, не адкрываючы новую тэму. У двух словах, апускаючы абмежавальнік гэтага біта адбываецца, адпаведна, то есць павялічвае лічыльнік абаротаў маецца на дыягназ хто-небудзь ведае, якой з пакінутых 3-bit, якія знаходзяцца згрупаваныя ў damos ідзе, каб паўплываць на захаванне перавышэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Добры дзень, я спадзяюся зрабіць што заўгодна.

На edc16c35 BMW абмежавальнікі з драйвера:

0C4190 LIM IQ f(DW)
    0C4652 LIM IQ f(t.)
    0C4672 LIM IQ f(RPM)
    0D3BA0 LIM IQ f(8192)
    0D3C20 LIM IQ f(8192)
    0D406E LIM IQ f(RPM)
    0F4E7A LIM IQ
    0D7C42 LIM IQ f(НМ)
    0DA286 LIM IQ f(RPM)
    0F2D96 LIM RAIL
    0F30A4 LIM RAIL
    0F30C8 LIM RAIL
    0F350E LIM RAIL
    0F459E LIM RAIL
    0F45F4 LIM RAIL

Я б папрасіў калі ласка, пацвердзіце, таму што, відавочна, я, магчыма, няправільна

Старонка 50 з 54 PrimaПерад ... 404849505152 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •