Прывітанне
Я хацеў бы паведаміць, што я defappato з раз, і не выключыў dtc.
Я правяраў, адлучыць электрычнай часткай сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог, і я бачыў, няспраўнасці рухавіка, каб праверыць.. і г. д і г. д
У гэты вечар, far? тэст з крузом.
Прывітанне
Я хацеў бы паведаміць, што я defappato з раз, і не выключыў dtc.
Я правяраў, адлучыць электрычнай часткай сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог, і я бачыў, няспраўнасці рухавіка, каб праверыць.. і г. д і г. д
У гэты вечар, far? тэст з крузом.
Жыцце рана ці позна просіць кошт на ўсіх.
Прывітанне
Дзякуй, ня ведаў.
Калі вы казалі выдаленне dtc, я думаў, што ўніверсальны.
Жыцце рана ці позна просіць кошт на ўсіх.
не c'? ніхто, хто мае табліцу з адрасы dtc эбу? я damos edc16c39 у Каляровасці, але я не ўпэўнены ў тым, як я іх знайшоў,яны згрупаваныя ўсе разам або раскіданыя па карце?
Прывітанне Думку, дзіўным, не ад каго памылка з круіз-кантроль..
Ps: магчыма, які-то раз, будзьце што-то для сябе..
Гэты біт паказвае, проста калі на машыне ? усталяваны ці не датчык выдатку паветра, паставіўшы яго ў 0 аўтамабіль думае, што гэта не так, і ніколі не быў усталяваны і, каб чытаць масу паветра вымяраецца зша розных карт, у тым ліку VE, ціск турбо, IAT і што-то іншае.
Я звычайна на навобмацак па тэмпературы рухавіка 70 градусаў, апошнія 5 біт на кожны выгіб, як правіла. З маіх сяброў яны таксама ўвод 0-плоская, здаецца, што трохі твар. ? шчыра кажучы, не думаю, што моцна зменіцца, чаму? паставіўшы яго ў 0 павінна змяніцца шмат.
Замест гэтага мяняецца ўсе-гаворка, хто-то зрабіў некалькі тэстаў з preiniezioni? Ад таго, што я зразумеў, preiniezioni памяншаюць ignition затрымкі, затрымка паміж ўпырску і згарання, для? я не разумею, чаму? я чытаў, што, у сваю чаргу, павялічвае тэрмін службы ў цэлым згарання. Тое, што есць? ад таго, што я зразумеў, толькі загадзя, і час preiniezione, pi? што справы. Хто-тое, што зрабіла некалькі тэстаў?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 05-02-2014 да 21:40
inneffetti у damos паказаць і на іншых картах tinj, ? убачыць, калі яны на працягу некаторага preinj
Я чытаў, што avari піша, што damos іншых карт, такіх як час ўпырску. Папярэдне ўпырску знаходзяцца ў файле толькі 3, але толькі на першы і трэці актыўныя ў тэорыі, так як другі ? 0. У любым выпадку, акрамя колькасці? менавіта есць таксама карты часу апярэджання ўпырску і розных pre ін'екцыі, а таксама час, пост ін'екцыі. Усе зоны да і пасля ? у тым ліку авансы, якія падчас рэгенерацыі і час ўпырску.
Хлопцы, прывітанне, curiosit?, існуе перамыкач, каб адключыць ці ўключыць dpf або lamba нават на edc16c39+ 5 еўра?