сярэднія рэжымы, ад 2 да 3000 абаротаў і не хапае зла на ціск,
сярэднія рэжымы, ад 2 да 3000 абаротаў і не хапае зла на ціск,
Тое ж самае, што я заўважыў, я з лямбда-крычы... Ingannandola давайце дызельнае паліва ў противофазе ў адносінах да ўстаноўцы арыгінальны swot паліва прыходзіць пі? хутка ? у нас есць імгненнага павелічэння крутоўнага моманту, а аб тым, l дазавання застаецца аналагічнай all ori нашмараваць пара pi? павольна, з пікам iq у раене максімальнай магутнасці... Есць меркаванне, выкарыстоўваць метад, з дапамогай якога ен мае больш вопыту і атрымаеце лепшыя вынікі, ... Заўседы заставацца ў бяспекі ў дачыненні да органаў перадачы...
сення я ўсталяваў рукаў прамы, рот турбіны, выдаліўшы пароў алею і airbox ramair прамой, практычна aspiorazione прама, машына едзе яшчэ, на самай справе, нават карту праінфармаваны аб тым, не як карту падмануў, але ідзе на больш, на дадзены момант я думаю, што на самай справе не хапае паветра з airbox арыгінальны, я заўседы airbox ramair, але з курсио да airbox і, верагодна, гэтай крывой frenqava нямала, крывой u рамяство
Вось фатаграфіі!!!
Мы хацелі б добры часопіс поўнае карту паінфармаваная аб тым, каб высветліць, калі і дзе мае недахопы на ЦЫ эфектыўнай на працягу ўсяго абаротаў карысныя.
Я лічу, што вучыцца добра, вы павінны здолець атрымаць агрэсія падобная на карту падмануў.
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
ужо зрабіў часопіс, ne gho факты ў багацці, значэння, есць усе, дызель будзе добра ўводзілі, я павінен мець час, каб зрабіць часопіс з некалькімі ecu scanc he я ад перадаплаты, каб убачыць, калі на самай справе выкарыстоўваюцца тыя, пакласці на карту, каб 100mm3, але gaoslio ne выходзіць правільна, дам паглядзець таксама ў часопіс час ўпырску, visibilke на новы multi ecu scan
Для curiosit? як дызель кажа, каб надаць гэтай падманулі, калі вы робіце часопіс?
менавіта колькасць ўстаноўлена на карту пераўтварэнні нм дызельнага паліва ў залежнасці ад запыту, ад padela і абмежавальнік крутоўнага моманту, а затым 80mm3 для маей карты, але я думаю, што яна спыніцца ў любым выпадку максімальнае час ўпырску, што ен і не interpoli нічога пасля выпрабаванняў зроблены
Прашу тых, хто мае веды кіравання dell turbo прывада, як апрацоўваецца, так? у мяне 2 карты ціску турба, у залежнасці ад абаротаў і дызель, іншы толькі колькасць абаротаў, адразу пасля карта turbo, а затым 4 карты кіравання прывада, выяўленыя ў працэнтах закрыцця клапана), з якіх выкарыстоўваюцца 2, 4, цяпер ilmcomportamento ціску залежыць як рэканструкцыя карты ціску, так і карты.прывада, але як вы працуеце паміж сабой, cio? калі ўсталеўваю працэнт адкрыцця клапана, таму што ў любым выпадку варта таксама карту ціску turbo, я не магу зразумець, што гэта, чаму і калі ECU ВЫКАРЫСТОЎВАЙЦЕ адзін ці іншы, або, як іх ВЫКАРЫСТОЎВАЦЬ разам?