Стар. 16 з 54 PrimaПерад ... 6141516171826 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 151 да 160 ад 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    я атрымаў карту для 535d, зробленыя за мяжой, улічваючы, што я гэты аўтамабіль, і мае хлопцы , не існуе, што тычыцца табліцы"iniez parzializzato"..
    відавочна, усе было да дасканаласці..можа быць, праблемы пачынаюцца, калі вы пачынаеце тычыцца bp і, магчыма, з'? некаторы неадпаведнасць, што ад таліі да затрымкі, запаволенне і іншае...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў tonyteam Visualizza Messaggio
    я атрымаў карту для 535d, зробленыя за мяжой, улічваючы, што я гэты аўтамабіль, і мае хлопцы , не існуе, што тычыцца табліцы"iniez parzializzato"..
    відавочна, усе было да дасканаласці..можа быць, праблемы пачынаюцца, калі вы пачынаеце тычыцца bp і, магчыма, з'? некаторы неадпаведнасць, што ад таліі да затрымкі, запаволенне і іншае...
    цікавая гэтая рэч...для iniez калі parzi. я думаю, што вы маюць намер час ўпырску..нават калі гэта і так? гэта было...дзе будзем раскочваць дызель? Паколькі карту ? узыходжанне да пэўнага IQ...каб ісці далей, або разлічыць час, каб IQ вышэй moddando bp..ці змяняюцца толькі значэння па восі Z, падманваючы, вядома, ecu...яшчэ адзін спосаб вывесці дызель не ce n'?...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Я час ад часу раблю розныя тэсты на інфармаваную і падманулі з паінфармаваная аб тым, магу надаць iq слімакі дыму без аўтамабіля для мяне бярэ рэзюмэ, але застаецца дазавання просты падобны на арыгінал, калі ўвялі жа iq з падману car бярэ яшчэ пару і аднаўляецца, перш чым мая ідэя ? што лямбда таму з коркі з першай сістэмы другая рэч у зман не добра ціск турбо cio? павялічваецца без кантролю, чым зададзена ў карце ... а то я бачыў файлы з дапамогай метаду праінфармаваны аб тым, ці не павінен курыць, калі ўсе зроблена добра, за выключэннем таго, што лямбда не ? выраўнаваны, расход патрабаванай, каб астатняе ў шмат раз не ўдаецца адкалібраваць запыт неабходнай усім вакол карты, каб зрабіць стаўку slle слупкоў патрэбны час... ? імпартаваны таксама, што maf прачытайце ў кропку, калі няма-нічога не дызель... Я зрабіў паспрабаваць два тыпу карт на розных людзей і заўседы выбіраюць той, падмануў, каб той пытанне, aggressivit?...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    На праінфармаваны аб тым, вы можаце зрабіць тэст, пакідаючы лямбда-stok і ўбачыць, як v

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ? магчыма, так, ? упэўнены, што з картай падманулі ўсе стратэгіі, каб не мець дым у пераходных ідуць сабе блаславення, тое, што я не тлумачу ? калі вы на самай справе ўяўленне assuluta ? вышэй. Выхадныя з гэтым справіцца? некаторыя часопісы, каб зразумець, у чым прыкол, нават, чаму? факты кажуць, што карту паведамлена, паліць пі? і ідзе менш. Гэта ? што-то магчымая, толькі калі ў канцы ў гэтай паведамлена, выходзіць менш паветра. Але мы? пу? хочам сказаць, што ціск наддува больш? нізкая... у Агульным, дзе-то ў дыягназе павінна быць напісана, што залежыць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    ? turbo, якая сціскае менш паветра...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    ? turbo, якая сціскае менш паветра...
    так, але калі ? то чаму тады я працягваю выкарыстоўваць мод, праверыў, і ўстаю turbo, калі я хачу той жа прадукцыйнасці падмануў...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Там павінна быць perforza памылку на карце праінфармаваны аб тым,.... Як riguarada карту лямбда я раблю так: адзін раз рабілі, да мяжы, дзе не fumosit? я паспрабую аўтамабілі таксама рабіць часопіс. Калі выдатак паліва будзе "выразаць", чым устаноўлена ў іншы карты азначае, што ўмешваецца лямбда, то есць мала паветра і bisongna павялічыць ціск турбіны і змяншэння расходу паліва...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў cjack Visualizza Messaggio
    Там павінна быць perforza памылку на карце праінфармаваны аб тым,.... Як riguarada карту лямбда я раблю так: адзін раз рабілі, да мяжы, дзе не fumosit? я паспрабую аўтамабілі таксама рабіць часопіс. Калі выдатак паліва будзе "выразаць", чым устаноўлена ў іншы карты азначае, што ўмешваецца лямбда, то есць мала паветра і bisongna павялічыць ціск турбіны і змяншэння расходу паліва...
    Есць памылкі на карце паведамлена, зробленыя марые, на самай справе карты, 2 карты адны і тыя ж, змяняецца толькі вось часоў, і што ? арыгінальная, у іншы ? адэкватным. дзіўная рэч ? менавіта, што карту паведамлена не толькі менш, але паліць нават больш, гэта прымушае думаць аб тым, што дызельнае паліва ўпырскваецца усе, так ці інакш, але змены ціску turbo, і я так думаю з кантролера PID, што павелічэнне QI павялічваюць свае аперацыі.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    не ? што аб тым, мг, вы, змазваючы у папярэдне iniez, iniez princ і пост , у адрозненне ад падману, які павялічвае ўсе ў iniez?

Стар. 16 з 54 PrimaПерад ... 6141516171826 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •