Усім прывітанне і гэта першы раз, калі я пішу( я ўжо зрабіла прэзентацыю некаторы час назад), таму прашу прабачэння, калі я ўяўляю нейкія памылкі....у мяне ў майстэрні, як назва ford focus 1.6tdci 110 л.с., што я павінен выдаліць fap....у мяне ecusafe і раз, але мне сказалі, што тут працуе....nn ў стане выканаць запіс з mpps...я павінен быў чытаць з kess (slave) alientech, і я паслаў файл дапамогі....іх я паслаў файл mod + nofap у машыне.... застаецца гарыць памылка dpf....Хто-небудзь з вас хацелася б савет ад мяне?Я паставіў на укладзены файл врі і няма fap + mod......
Дзякуй загадзя....
я не бачыў файлы, але я магу сказаць вам, што раз правіць шмат непатрэбных рэчаў, але ўсе залежыць біт адносна nofap, а затым паспрабуйце запусціць мод з гэтым ps. факты рэзервовага bdm, а затым напішыце, што вы хочаце (лепш kess v1 або курыца 2 з танных)
прывітанне, у мяне зроблена менавіта учора, роўна, файл я ? статус, які прадстаўляецца сэрвіс у інтэрнэце. вынік не гарыць, я параўнаў ваш файл з маім, і есць некалькі адрозненняў.
Вялікае дзякуй за ваш удзел....модов, якія я напісаў, і гэта было зроблена ад alientech, а " яны сказалі мне, што працуе.....лямпа гарыць кажуць, што трэба было ісці, перш за ўсе, ад ford выканайце абнаўленне праграмнага забеспячэння, каб затым зрабіць мод no fap....booooo
Я, напрыклад, выканаць запіс я толькі kess (slave)....вы ведаеце, як ператварыць файл "нармальны" (master) у slave? калі можна было мне зрабіць файлаў з вэб-службы, то станаўлюся slave, а затым выканаць запіс....ці паспрабаваць, як кажа Сандра з раз.... што вы думаеце?
Я не ведаю, леандра....яны сказалі мне, так....ведаю, калі іх выкарыстоўваюць ******* для выключэння....я спрабаваў як з ecusafe, што раз і правіць, і зусім іншае, чым тое, што я зрабіў іх.....у большай ступені, дыягназ мне закон заўседы супрацьціск фіксаванай 119.85 мбар........па мне, не выключана, усе....
змяненне, якое я атрымаў ад службы ў інтэрнэце ? іншы, чым той, які вас у курсе вы, раз і ecusafe, і менавіта ў выніку ? не гарыць і не правал. каб супрацьціск не ведаю, казаць нічога па гэтай нагоды. вы можаце чакаць, што хто-то пі? вопыт, скажыце што-то, ці вы можаце звярнуцца непасрэдна да admin.
аднак дапамога, як professionachiptunig не ? параўнаць з ні, не ў крыўду, вядома, але, чытаючы ваш пост, я бачу, што ваш не даў вам адказ што тычыцца адмовы!
Мая праблема ў тым, што nn я магу напісаць гэты ecu з mpps.....але толькі з kess....мой страх ідзе аб тым, што, атрымліваючы файл з сэрвіс анлайн....alientech мяне, ператварае яго ў раба? можа быць, я раблю, перш чым купіць пеўнік v2 заўтра з імі звязацца....спадзяюся, добра... дзякуй, леандра вы terro абгрунтаваныя....