-
Прабачце, але ваш-брава, помпа падпампоўкі паліва есць ? калі вы, можа быць, проста яна не прыносіць досыць дызельнага паліва ў асноўны помпа, прымушаючы яго ісці ў замак, як толькі запыт нафта ? высокая.. я выпадкова некалькі common rail cos
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
вы маеце на ўвазе помпу ў баку?
-
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
але з multiecuscan я магу зрабіць тэст/тэст/дыягностыка ўключыць, каб убачыць, калі ен працуе, як і павінна помпу ў баку?
-
сталевы алхімік я не веру, але examiner fiat, безумоўна.
-
вы нават multiecuscan, паглядзіце ў раздзеле прывады (F6) - fuel pump relay.
для таго, каб тэст ўтрымлівайце auto не гарыць, і ў ціхім месцы, колькі ўключэнні помпы неабходна адчуваць кт-рэле і свайго роду легкі свіст, калі помпа працуе
-
Ок, але адхіленне ціску ў бар ( як правіла, мінімум 3 ) табе гэта кажа ? Відавочна, што on/off, нават без дыягностыкі калі ласка, праверце гэта - у дадатак да таго, што калі оф не пойдзе на матацыкле
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
вы тэст вкл/выкл я ўжо? зрабіў, і адчувае, працуе, але я цікава, калі вы маглі б зрабіць дыягностыку актыўнага ціску помпы, бака...вы можаце? рабіць з МНС?
-
каб паглядзець ціск помпы погружного трэба злучаць манометр на трубы, на ўездзе фільтра дызельнага паліва, магчыма, ад рэвізора і multiecuscan паглядзець толькі высокае ціск як параметр
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума