vabb?,але мне здаецца ўжо празмерна усе, што дызель..але, што муфта мае? магчыма, не ўсе яшчэ sgretolata?
выбачайце, няправільна прыпісаць запыт быў 1640! турбіна 1.5 бар ce я каля 10000км, раней ? таксама ў 1.6 з шыпамі 1.8 часам, калі мне трэба было падправіць карту, каб праблема вадасьцекавая труба, то для мяне ен быў зламаны таксама elettrovalvolvola не было вакууму, а таксама я атрымаў моцны piccata 2 бара, і яшчэ дзякуй богу, ніякіх праблем не турбо, нават не свішча, у баку ад шуму ўпускаючы dell airbox відавочна, як бы ты параіў у якасці максімальнай далекасцю ты? вы думаеце з тых часоў, як inietto? справа ў тым, што, як толькі я дакрануўся карту"q дызельнага паліва ўпырскваецца " без cambiare3 час, што ў мяне ўжо ўсталяваны, я abuto у чыстай прыбытку, чым раней, у знак таго, што карту ? трэба абмежавальнік дызель, на мой погляд
вядома, не! і нават precat, толькі каталізатара і выхлапной
шчыра, што счапленне можа судзіць мяне не хвалюе больш часу, я, інфармуючы пра запасных уперся ў будучыні, калі я натыкнуўся на коды запчастак, якія з'яўляюцца аднолькавымі для: 120cv 150cv 170cv, таму ен павінен вытрымліваць па крайняй меры, зараз,па іроніі ні на санях, 159 майго сябра, з 170 л.с., пераназначаны ўжо на санках, на мой, які ідзе амаль столькі ж, колькі яго, як стральба не робіць нічога, нават не вібрацыя, відавочна, nn рвалася ніколі не sottocoppia, я не спрабую парушыць яго!![]()
Счаплення 170-2.0, якая мантуе 159 і Джульета ? іншай. 170 вы маеце на ўвазе цябе можа быць ? у гэтай 170 Ducati corse?
Сапраўды, я маю на ўвазе, што з 147 1.9
я зараз паглядзеў у v.10 ў вас есць интелектуального фактычнага каля 95 мм^3...
гэты дызель не робіць праслізгваць счапленне, у мяне значна больш, і калі муфта не мае шмат часу, не стварае праблем, адзіны рызыка, па-мойму ? прыходзіцца ад турбіны... а не мая ? было сов? пашанцавала... у 170000 км, з якіх толькі 10000 з ціскам ад цябе, выкарыстоўваная адмовіліся ад мяне... жадаю табе, што мая як адзінкавы выпадак (хоць не думаю, улічваючы, што ідзе ў помпавых 1,5 бар)
Seconto вас, наколькі я магу spingetmi ancors з дызельным палівам?
рухавік вытрымлівае спакойна, нават 120-мм^3, але турбіна не мог зрабіць? паслаць вам ўвесь паветра, неабходны... кажам, што мяжа ? прадстаўлены дыму і ovviamte да стехиометрической. Відавочна ? што мы гаворым не аб надзейнасці
Be я маю на ўвазе нармальнай кіраванай, але 1300 мм3 паветра, што ? quellonche магу атрымаць з турбіны ў 1.5 і ў надзейнасці, бо больш павелічэнне тэрмінаў больш, я павінен прадбачыць, я мяркую, для cqlcolare колькасць, я магу выкарыстоўваць, аб адносінах майго бягучага часу ўпырску, ведаючы, што, як вы кажаце, каля 95mm3