Стар. з 42 42 PrimaПерад ... 32404142
Вынікі ад 411 да 416 з 416

Абмеркаванне: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Вас прымушае рабіць тое ж самае, ужо спрабаваў
    Прабачце, але я магу пацвердзіць адваротнае. Робім swich off, на старонцы налады запісы, якія адносяцца да dpf адразу знікаюць. Затым голас "замена алею ў рухавіку" scomapre таксама... Спрабуем запусціць рэгуляванне чынам "прымусовае" мне кажа: "функцыя не падтрымліваецца эбу"

УВАГА! Я КАЖУ НЕ ПРА ПРОСТЫ DPF OFF факт, праграмнае забеспячэнне якога раз ці ecusafe, але swich off ручной працы.

У любым выпадку, ecu, нават калі не ўлічваць дэградацыю масла, выкліканую бетону не больш? актыўныя, значэнне 30000km. Таму як толькі ўстануць, 30 000 км з моманту апошняй замены алею назад уключыць індыкатар ў любым выпадку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Прабачце, але я магу пацвердзіць адваротнае. Робім swich off, на старонцы налады запісы, якія адносяцца да dpf адразу знікаюць. Затым голас "замена алею ў рухавіку" scomapre таксама... Спрабуем запусціць рэгуляванне чынам "прымусовае" мне кажа: "функцыя не падтрымліваецца эбу"

УВАГА! Я КАЖУ НЕ ПРА ПРОСТЫ DPF OFF факт, праграмнае забеспячэнне якога раз ці ecusafe, але swich off ручной працы.

У любым выпадку, ecu, нават калі не ўлічваць дэградацыю масла, выкліканую бетону не больш? актыўныя, значэнне 30000km. Таму як толькі ўстануць, 30 000 км з моманту апошняй замены алею назад уключыць індыкатар ў любым выпадку
    Я з switch off no dpf няма няма лямбда-зонда ў дыягностыцы і чуткі, я ўсе....і я раблю замены масла на кожны купон з multiecuscan
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Boh! texa не робіць... Таму ў дыягностыцы паглядзець, vode "замена фільтра цвердых часціц" голас "прымусовай рэгенерацыі" ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Вы, я бачу? тыя мне не зрабіць, я магу зрабіць, толькі замена алею

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я кажа не падтрымліваецца або не ў стане што-нешта падобнае падчас замены алею мяне робіць, ставіць нас тыпу 20 30 секунд, аднак у damos ce oil попел у пасткі, такая рэч павінна быць карта, якая рэгулюе дэградацыі алею, вы можаце зрабіць некалькі спроб, каб працаваць на гэтай

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2017
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    109
    Выдатнае абмеркаванне прачытаў з цікавасцю і таму, што ў мяне такі ж аўтамабіль.
    Я спрабую зрабіць карту, мяккай, больш гладкай і бліскучай, але без дыму і павышае крутоўны момант перабольшаныя

Стар. з 42 42 PrimaПерад ... 32404142

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •