Вельмі добра, толькі рады, што дасягнуты гэты вынік, і ўсе дзякуючы табе, сандра і дзякуй ўсім на форуме, што вы былі лепш, чым майстроў для мяне!
р?osto апошні раз карту, я думаю, што цяпер мы, расход паліва прыстойны, курэнне толькі на максімум, педаль выдатны стрэл, да 2000 аб кансерватыўная, каб не пашкодзіць счапленне і махавік, авансавых перарабіў, як раілі сандра з рознымі разлікамі пра час inj, карта рэйл з значнае павелічэнне на 20% на сярэдніх абарачэннях, каб мець менш часу, чым inj, але пік заўседы ў 1700 бар, максімальнае упырскам паліва 100mm3, не больш nto адрозненні, турба з макс пік 1.5 бара стабільна на 1.4
паставіў фільтр арыгінал на мінулым тыдні вала турбіны не робіць гульню як мінімум не есць рэшткі масла, удачы, турбіны, павярнуў за 2 месяцы да 1.7 бар, а часам і шыпы 2.0 бар![]()
у****праца tidusвы знаходзіцеся ў нагу адзін
пытанне: але ў фесе, калі павышэнне ціску ў рампы, мг ўводзяць вас павялічваюць да вас ці няма? без змены bp думку, здольныя надаць да таго, колькі мг? 70mg праз восяў ў карты лім), усе астатняе?
Павінны быць 80 а не 70
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
калі modd час няма ніякіх абмежаванняў, калі не крывы " час макс 80mm3, ціску ў рампы не, гэта не павялічвае колькасць дызельнага паліва, бо падвышэнне ціску эбу ідзе шукаць час адкрыцця для гэтага колькасць паліва і, такім чынам, застаецца адкрытым, чым інжэктар, але quanitita ўводзяць і тое ж
чаму, калі падымаецца ціск у магістралі rail , як правіла, ідзе стояк, хоць час ўпырску, сенна? справа? ўпырск дызельнага паліва ? ж, толькі, што ? pi? кароткі , але з pi? ціск, ці не так?
дакладна ў выпадку павелічэння магутнасці, не дакладнай, калі вы шукаеце толькі менш fumosita і не вялікую магутнасць
як сказаў у струмені edc16 ў мяне гэтая праблема з турбонаддувом, які падымаецца нават занадта, апусціўшы вельмі геаметрыі, сення я зрабіў некалькі назіранняў, дэпрэсіі вакуумнага помпы прамога sebratoio вакууму, -1 бар каровы, дэпрэсія пасля сэнсарамі з vgt дыягназ у 75% --0.65 бар, я не ведаю, калі гэта апошняе значэнне з'яўляецца дапушчальным, я заяўляю, сэнсарамі я пакласці новы, бо стары я трэснула ў руках, і мая памылка ўстаноўкі, l?геаметрыя рухаецца правільна, проста падключыць turbicino які займае каля 2 секунд, каб выцягнуць максімум аўкцыену