Стар. 24 з 42 PrimaПерад ... 14222324252634 ... АпошняеUltima
Вынікі з 231 па 240 з 416

Абмеркаванне: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    хлопцы ветліва, не пойдзем за тэму дзякуй.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

garret
    Guest
    pardon данііл rinetriamo адразу ў тэме

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Scuate мая віна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    абнаўленне: я зрабіў сына exel для разліку авансавых плацяжоў, акрамя тых, якія ўжо зроблены, і ў адпаведнасці ў адпаведнасці з картай, да 100mm3, фактычна не дакранаючыся дасягненняў мы знаходзім час ўпырску ў градусах за 100 us, якая ідзе больш за 10? вмт на шмат клетак, каб прывесці ўсе ў градусаў больш пасля вмт па параўнанні з 80-70-60mm3 але цану я штурхнуў з авансаў да 5?, бо некаторыя ін'екцыі, прыходзяць да esserwe даўжыней да 32? да 4500 абаротаў, і ў 29 да 4000 абаротаў. прыкладаю малюнак файл diove вы можаце бачыць злева ў першай табліцы, якая адлюстроўвае ціску ў магістралі rail, якія выкарыстоўваюцца ў адпаведнасці з лікам абарачэнняў і запыце дызель разлічваецца ад мяне ў адпаведнасці з картай ціску ў рампы, ? відавочна, набліжаецца па меркаваннях разліку, у адпаведнасці з прыкладзенай да да часу, адпаведныя кожнаму ціску ў рампы ў tot абаротаў у залежнасці ад попыту на дызельнае паліва, што зроблена мной, каб зразумець, колькі часу застаецца адкрытым інжэктар у той лік абаротаў і патрабаванай дызельнага паліва, затым трэцяя табліца паказвае разлік часу жыцця ін'екцыі (у градусах) можна было разлічыць авансавыя плацяжы, у чацвертай табліцы, з'яўляюцца авансавыя плацяжы, якія я пералічваецца, пятай табліцы ? часу, у градусах ўпырску пасля вмт з дапамогай загадзя разлічваецца на першай табліцы, увеўшы значэнне загадзя гэтую табліцу, мяняе свае значэння ў рэальным часе. можа быць занадта шмат, тыя 5 градусаў, або, верагодна, служаць таму, што 60mm3 дзе anticpi тыя ж, што і ў 70mm3, такім чынам, авансавыя плацяжы максімумаў ў табліцы врі я павялічыў попыт на дызельнае паліва амаль на 8'% ад 60 да 100mm3 па мне, там можа стаяць. прыкладаю табліцу, Апісаныя вышэй, і і экран карту з авансаў, названыя крокам, значэння на чырвоны на break point-гэта тыя, з break point нерухомасць, выдадзеныя на мод, бо ен ідзе aleggere тыя, ori, зыходныя значэння для 80 і 100-тыя, што на карту ori паказвае, як на 60-70 мм3.
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    як я пішу заўседы рана, калі ? неабходна перамыкаць нават масава, тады вы павінны ўбачыць, звыш вызначанай мяжы прадукцыйнасць падае, на мой jtd гэта значэнне я папярэдзіў, прыкладна ў 27? *4000rpm

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    што вы кажаце, сандра будуць небяспечныя? я хачу іх паспрабаваць, каб убачыць, калі сапраўды машына змяняе на аказанне лепш, я не павінен рабіць нічога не трэба

garret
    Guest
    tidus гэтыя прысмакі, асабліва карысныя капуста, вельмі добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    што вы кажаце, сандра будуць небяспечныя? я хачу іх паспрабаваць, каб убачыць, калі сапраўды машына змяняе на аказанне лепш, я не павінен рабіць нічога не трэба
    вы бачылі авансавыя плацяжы з 159 2.0 170cv? праглядзіце іх, калі вы разумееце, і разумееце, што 27? есць балбатня... усе роўна іх не пачуеце ў павышэнне прадукцыйнасці, але і памяншэнне дыму і тэмпературы рухавіка, якія паднімаюцца значна менш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    няма я не бачыў, зараз шукаю, але як цягне іх авансаў 170? сапраўды выходзіць за рамкі нават 27?? затым вы кажаце мне, што ў любым выпадку я магу паспрабаваць іх без рызыкі гэтыя разлічваюцца ад мяне comunquen сандра?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я паварочваю ў цяперашні час з 26? *4000rpm... і 170 прыбываюць *40?, нават калі c'? абмежавальнік, які блакуе іх, да 33

Стар. 24 з 42 PrimaПерад ... 14222324252634 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •