ужо вельмі дзіўна на самай справе, што было б зразумець, калі б яны рабілі гэта для прастаты апраксімацыі, у якасці разліку, ці есць істотныя адрозненні на працу ў залежнасці ад ціску ў 2 тыпаў фарсунак
ужо вельмі дзіўна на самай справе, што было б зразумець, калі б яны рабілі гэта для прастаты апраксімацыі, у якасці разліку, ці есць істотныя адрозненні на працу ў залежнасці ад ціску ў 2 тыпаў фарсунак
прывітанне дарагі! прабачце, але я быў...і не мог адказаць
а, абмежавальнік лямбда, то знаходзіцеся ў 1cd312
і 1de032 павінны быць switchoff лямбда...
я бачыў два параметру, як каэфіцыент пераўтварэння вы выкарыстоўваеце? switch off ад таго, што я cipito дазваляе ecu чытанне параметраў пад afr (1000) у адваротным выпадку ? абмежаваны, чытаю значэнне 1CD312 у ulstimo крок карту лямбда-4500 абаротаў, у той час як для 1DE032 або дзесятковы лік 512
няправільна абмежавальнік лямбдавыбачайце
1cd55a
прыгожая абмеркаванне віншую сандра і l карыстальнік tidus!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
1cd55a гэта да 2000 тысяч, але я не ведаю, чытаць яго як значэнне, што вы паведаміце
Мы tidus...лямбда-off дазваляе выдаліць зонд, фізічна...іншыя, павінна быць мінімальнае значэнне, вышэй якога вы не сыдзеце, нават апусціўшы на карту...толькі, што пакуль я не знайшоў ільф акцер множання...