Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40-69
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Я выкарыстаў gallo2, выкарыстоўваючы пратакол t6080, што наяўнасць у друкарцы? ? ж ecu, і таго ж hw і sw.
    Потым я зрабіў кабель OBD раз'ем дыягностыкі трактара, што знаходзіцеся ў рулявой калонцы ззаду справа.

Гэтыя раздыме трактара
    Pin = GND
    Pin B = 12
    Pin-код= K-line

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    141
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    Я выкарыстаў gallo2, выкарыстоўваючы пратакол t6080, што наяўнасць у друкарцы? ? ж ecu, і таго ж hw і sw.
    Потым я зрабіў кабель OBD раз'ем дыягностыкі трактара, што знаходзіцеся ў рулявой калонцы ззаду справа.

Гэтыя раздыме трактара
    Pin = GND
    Pin B = 12
    Pin-код= K-line
    Дзякуй, калі ў мяне момант я спрабую..

вы ведаеце, калі есць што-то, нават для дыягностыкі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Дыягназ вы робіце з інструментам афіцыйнай, DPA5 ў пары з SW New Holland Service Tool. Абсталяванне для? коста дастаткова, таму, калі не быць дылерам або цэх ? стомленасць...
    Я не ведаю, калі вы можаце зрабіць што-то з Cummins Inline... які пры жаданні можна знайсці нават з кітая... Толькі не ведаю, калі дыягназ вы бачыце што-то.
    У чым праблема ? што не хапае SW... можа быць, нават у рэгіене * ELM 327 ен можа чытаць, як мы робім на аўтамабілях.
    Таксама Texa робіць што-тое, але іх цэны высокія для end user.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Паведамленні
    141
    Дыягназ вы робіце з інструментам афіцыйнай, DPA5 ў пары з SW New Holland Service Tool. Абсталяванне для? коста дастаткова, таму, калі не быць дылерам або цэх ? стомленасць...
    Я не ведаю, калі вы можаце зрабіць што-то з Cummins Inline... які пры жаданні можна знайсці нават з кітая... Толькі не ведаю, калі дыягназ вы бачыце што-то.
    У чым праблема ? што не хапае SW... можа быць, нават у рэгіене * ELM 327 ен можа чытаць, як мы робім на аўтамабілях.
    Таксама Texa робіць што-тое, але іх цэны высокія для end user.
    Так, я разумею...дзякуй за інфармацыю...
    Хто-то з mag pro 4.2 ? атрымалася зрабіць чытанне эбу?
    Дастаткова выбраць з спісу агульны аўтамабіль, які мае edc16C39 і чытання eobd, cio? ад k-line?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Я спрабаваў з Mpps і певень 1260, выкарыстоўваючы пратаколы машыне, але нічога...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Паведамленні
    141
    Зразумеў, атрымалася толькі з gallo 2, чаму? ен пратакол размешчаны насупраць...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Жадаючы зрабіць мод, не дакранаючыся час ўпырску і ціск у чыгуначныя магістралі вы павінны атрымаць у любым выпадку добрых вынікаў няма?
    Але як паступіць?
    Павялічваючы колькасць? дызельнае паліва ўпырскваецца f(rpm, Trq) у 1D82E6?
    (робячы cos? у тэорыі, калі карту педаль патрабуе ад мяне пэўнай пары, то ecu у залежнасці ад патрабаванага крутоўнага моманту я inietter? малы дызель, калі я ростам гэты малы на дызельнае паліва, то avr? таксама пі? магутнасць і крутоўны момант? Я кажу, добра?)

Ясна, то есць абмежавальнікі карэкціроўкі...
    Абмежавальнік, які абмяжоўвае ў 70 мм3 на дызельнае паліва, то ў 1C5CB2? lim дызель f(temp дызель)?

Пу? быць правільны шлях, каб пачаць?
    прывітанне fede78...ваша ідэя moddare толькі карту пераўтварэнні нм>iq па мне ? разгарнуў....так як гэтая карта ? спасылкі, якія ecu выкарыстоўвае для "выбраць" BP на карце Tinj,галоўным чынам,але і шмат іншых карт, напрыклад, што прэс-rail,etc....праблема ? што калі не адпавядаць аб'ему нататкі усе астатнія карты звязаныя паміж сабой экю, вам не даць? ніколі не iq, што вы папытаеце...cio? выкажам здагадку, вы ў карту-нм>iq у ВР, дзе, магчыма, вы 500nm і 60mm3 дызельнага паліва ідзеш moddare з iq ад 60 да 70 напрыклад...калі не адпавядаць аб'ему нататкі усе вр з іншых карт, дзе c'? той iq 60 да і 70mm3 пасля ecu rilever? памылка ў алгарытм разліку.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Такім чынам, праблема ? што то вы павінны змяніць усе іншыя карты, звязаныя з гэтай?

Тое, што я думаў, я быў, што паслядоўнасць была больш? ці не гэты.

1. Карту педаль, што ад мяне патрабуе нумар x пара
    2. Карту пераўтварэнні пара/дызель, што ад значэння x і крутоўны момант да мяне ператварае ў справу? y дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць

? у момант я, каб надаць больш? дызельнае паліва нам трэба, каб сіла рэчаў, павялічыць час або ціск у магістралі rail....
    Ці есць іншыя дарогі?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Такім чынам, праблема ? што то вы павінны змяніць усе іншыя карты, звязаныя з гэтай?

Тое, што я думаў, я быў, што паслядоўнасць была больш? ці не гэты.

1. Карту педаль, што ад мяне патрабуе нумар x пара
    2. Карту пераўтварэнні пара/дызель, што ад значэння x і крутоўны момант да мяне ператварае ў справу? y дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць

? у момант я, каб надаць больш? дызельнае паліва нам трэба, каб сіла рэчаў, павялічыць час або ціск у магістралі rail....
    Ці есць іншыя дарогі?
    есць шмат іншых карэляцыі паміж картамі...ecu, перш чым перайсці з пункту ад 1 да 2, як мінімум, на іншыя 3-4 карты рэгулявання і карэкцыі, на якіх грунтуе свае разлікі...
    за тое, што ne s? я.. ад запыту ў карту dw пераходзе на карты абмежаванні, як tl, што, у сваю чаргу, правяраюць sl пасля гэтых ecu ўстаноўлена значэнне нм "фільтруюць" ад усіх гэтых карт праходзіць у карту, нм>iq
    тут, а затым мікра-ведае, што малы запыт нм адпавядаюць малы мм3 дызельнага паліва ў карты, дзе ў адным у восі c'? інтэлекту ў мм3 ідзе "выбраць" вр больш падыходзіць у карты час прэс-rail з улікам, што "пераходны", што яму трэба, каб даць вам iq фінал..
    гэта мы кажам, што ? метад, у якім я лічу, што ecu працы...
    калі вы ідзяце непасрэдна да павелічэння тэрмінаў і прэс-rail усе алгарытмы кансультацый і кантролю, гэтыя карты больш не маюць спосаб esister функцыянальна, таму што ў карты "змяшальнік для цябе, згаданых вышэй, сапраўды, ці будзеце вы сказаць, што і колькі і як "час" надаць....такім чынам, практычна скачкі адразу ў карты "кран" фарсунак...cio? карту часоў...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Размаўляў з сябрам, якога я спытаў, калі павялічыць дызельнае паліва ўпырскваецца мне ў сілу абставінаў павялічыць час ўпырску, гэта я казаў, што не ? сказаў, чаму? магчыма, з гэтых часоў ўпырску на карце пу? быць, што можа надаць нават 80 мм3, напрыклад.
    У некалькіх мне сказалі, што ў любым выпадку гэтая карта не варыць-й? 70 мм3.
    Гэта пу? быць вызначана, абмежавальнік у 1C5CB2 ? ? абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы паліва?
    Яшчэ limitari, якія могуць абмежаваць у 70 мм3, якія могуць быць?
    І ў асноўным вы можаце праверыць, ці або вылічыць на карце, крычы, колькі мм3 могуць быць уведзеныя пакідаючы час арыгінальныя?

Калі кагосьці цікавяць дадзеныя... рухавік ? 6 цыліндраў, 6728 см3, які развівае магутнасць 225 конскіх сіл, якія праходзяць да 251 у перакладзе? boost, максімальны крутоўны момант ? 950 Нм пры 1400 аб / мін, які праходзіць у 1025 Нм пры 1500 абаротаў у рэжыме? boost.

Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •