08D46E мае значэнне, адрознае ад таго, згаданы ў карту ціску ў рампы....ці, можа быць, у мяне быў промах...
08D46E мае значэнне, адрознае ад таго, згаданы ў карту ціску ў рампы....ці, можа быць, у мяне быў промах...
я шчыра жадаю, каб прымусіць іх ісці сівы аўто я змяніў, так і 7-абмежавальнікі, што педаль тормазу і крывыя пераўтварэння(тыя адразу пасля педалі) у працэнтах усе дакладна так жа,напрыклад,ад пачатку да канца 10%
час ўпырску замест таго, каб, калі яны паднімаюцца крывыя,то яны па кольцы і прыбывае на пік,ну я змяніў усю акруговую і пік,акрамя першага, кавалак у гару
затым я змяніў turbo met? пад'ем да таго часу, пакуль крывая падае чыстая..
зараз дрэнна, што я не знайшоў,а, можа быць, сення ці заўтра пастаўлю, напрыклад
Ммм, ок, што тычыцца абмежавальнікі на педалі...Не я? зразумеў, гаворка час..![]()
давайце паглядзім, калі cos? вы разумееце, лепш
Uploaded with ImageShack.us
Выбачайце, але карты rail і абмежаванні, як правіла, у bosch маюць тыя ж значэння, прыкладаю дзве карты, так як на той ціску ў рампы максімальнае значэнне 213 x7,51=1599 (1600bar), а не на той, абмежаванне, я 13 як значэнне, як і конвертирую?
я вельмі ўважліва сачу гэтую тэму, нават я, хоць я не пішу![]()
хто-небудзь з вас ведае аб існаванні абмежавальнік ціску ў рампы (на колькі я зразумеў, і ў адным з бітаў) на версіі 70 л.с.? і карту ціску ў магістралі высокага ціску? дзякуй, хлопцы!
Ой! Нейкія падказкі?