Сторінка 7 з 14 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima
Результати з 61 по 70 131

Обговорення: Marelli 1.3 mjtd

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Може бути, з'? якесь непорозуміння.

Відразу після зупинки, ми маємо значення крутного моменту при 4500rpm, йти вперед, туди, де я залишив кривий орі, що значення крутного моменту на 900rpm і 300rpm. Мод починається на 1200rpm з 5% - й? щоб дістатися до майже 20% зростання до кінця
    МММ... мені довелося вже щось подібне, але чому? я відкрив двічі Screen Титан..
    відкрити? ваш файл ori s? я вважаю, для розуміючи...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Може бути, з'? якесь непорозуміння.

Відразу після зупинки, ми маємо значення крутного моменту при 4500rpm, йти вперед, туди, де я залишив кривий орі, що значення крутного моменту на 900rpm і 300rpm. Мод починається на 1200rpm з 5% - й? щоб дістатися до майже 20% зростання до кінця
    але я бачу, що до modato також перед 1200giri?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ви, ймовірно, вже читає карту обмежувача крутного моменту, справа наліво,зліва направо.

на жаль marelli не є, як і всі інші ecu,деякі повинні читати з віссю x у правильному напрямку, а вісь y-в іншому випадку, або навпаки...

особисто мені довелося застосовувати інші методи, щоб не помилитися і cio? змінити весь кривий...
    типу, що і обмежувач крутного моменту змінюється все повністю...

на жаль, я не знайшов карти, але я не знайшов жодного, дати мені пораду,то я повинен був погодитися моєї роботи

може бути, хто має 1.3 персонал може замість того, щоб робити випробування на своїй, щоб зрозуміти щось більше? змінюючи по-різному, щоб зрозуміти, як вони діють в реальності? криві,у мене з 1.3 винятком який-небудь один

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Скажіть, що спробувати зробити!

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    спробуйте наприклад на обмежувач крутного моменту, змінити тільки зліва або тільки праворуч і подивитися як він себе веде,ті ж, що з часом уприскування,спробуйте змінити її в наконечник і потім pi? низький і подивитися, як він себе веде,так же? ви розумієте, як читати криві

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Я вже? спробував зробити цю річ. Modificanto кривих з піками до 4000, а в нижній саме те, що водій має намір високих обертах і високої навантаженні...курить...Але пройшло 4000rpm перестає...Дає +10 в криві, низькі, але за тією ж логікою положення акселератора, на низьких нічого не змінюється і на високих теж. Fumosit? без змін. І я увійшов в замішання.... :/
    Про те, обмежувачі, сьогодні ввечері я намагаюся це зробити, і я дам вам знати...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Оновлю. Збільшення обмежувачі рівні, що розуміються як мапу педаль більш ніж на 30%, дотримуючись драйвер, змінюючи Останні криві, а саме ті, які високі навантаження, дросельної заслінки і для кожної кривої від 2000, машина, як мінімум, бурмоче і до 2500 не працює мінімально круглої.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Sportknight вибачте, але в адресах від тебе mensionati кілька постів назад c'?ра обмежувач тиску в рампі, ви впевнені, що адресу вказано правильно? Чому? її, здається, не в карту обмежень rail...

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    дивіться,враховуючи значення, здається, обмежувач тиску,то я можу помилятися, але зараз проблем не маю мали

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Спорт, як ви думаєте, щодо обмежувачі?
    Ін'єкції, як відредагувати?

Сторінка 7 з 14 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми