ви, ймовірно, вже читає карту обмежувача крутного моменту, справа наліво,зліва направо.
на жаль marelli не є, як і всі інші ecu,деякі повинні читати з віссю x у правильному напрямку, а вісь y-в іншому випадку, або навпаки...
особисто мені довелося застосовувати інші методи, щоб не помилитися і cio? змінити весь кривий...
типу, що і обмежувач крутного моменту змінюється все повністю...
на жаль, я не знайшов карти, але я не знайшов жодного, дати мені пораду,то я повинен був погодитися моєї роботи
може бути, хто має 1.3 персонал може замість того, щоб робити випробування на своїй, щоб зрозуміти щось більше? змінюючи по-різному, щоб зрозуміти, як вони діють в реальності? криві,у мене з 1.3 винятком який-небудь один
Скажіть, що спробувати зробити!
спробуйте наприклад на обмежувач крутного моменту, змінити тільки зліва або тільки праворуч і подивитися як він себе веде,ті ж, що з часом уприскування,спробуйте змінити її в наконечник і потім pi? низький і подивитися, як він себе веде,так же? ви розумієте, як читати криві
Я вже? спробував зробити цю річ. Modificanto кривих з піками до 4000, а в нижній саме те, що водій має намір високих обертах і високої навантаженні...курить...Але пройшло 4000rpm перестає...Дає +10 в криві, низькі, але за тією ж логікою положення акселератора, на низьких нічого не змінюється і на високих теж. Fumosit? без змін. І я увійшов в замішання.... :/
Про те, обмежувачі, сьогодні ввечері я намагаюся це зробити, і я дам вам знати...
Оновлю. Збільшення обмежувачі рівні, що розуміються як мапу педаль більш ніж на 30%, дотримуючись драйвер, змінюючи Останні криві, а саме ті, які високі навантаження, дросельної заслінки і для кожної кривої від 2000, машина, як мінімум, бурмоче і до 2500 не працює мінімально круглої.
Sportknight вибачте, але в адресах від тебе mensionati кілька постів назад c'?ра обмежувач тиску в рампі, ви впевнені, що адресу вказано правильно? Чому? її, здається, не в карту обмежень rail...
дивіться,враховуючи значення, здається, обмежувач тиску,то я можу помилятися, але зараз проблем не маю мали
Спорт, як ви думаєте, щодо обмежувачі?
Ін'єкції, як відредагувати?