Стар. 11 з 14 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 101 да 110 з 131

Абмеркаванне: Marelli 1.3 mjtd

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    Выдатнае кіраўніцтва і яшчэ, я пачынаю пакласці руку на гэтыя marelli...вы ведаеце, ці есць абмежавальнік хуткасці??...xk? з пункту 1.3 90cv сеткавы дыск (не ведаю, ki) = 180 крах і не ідзе больш? ... Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    хто-то мне ад hw і sw гэта экю з файла апублікавана nn, я лічу, нічога, акрамя, што па-ранейшаму nn я магу спампаваць дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў Matty23p Visualizza Messaggio
    Выдатнае кіраўніцтва і яшчэ, я пачынаю пакласці руку на гэтыя marelli...вы ведаеце, ці есць абмежавальнік хуткасці??...xk? з пункту 1.3 90cv сеткавы дыск (не ведаю, ki) = 180 крах і не ідзе больш? ... Дзякуй
    Упэўнены, не супадае? Таму ў арыгінале 180 каля колы 17. З картай фільтр і зліўны таму 200 прыкладна, калі карта ? добра зроблена, і я не кажу аб картах ультра штуршкоў/з дымком. Перавышае 120 л я на рухавік, калі карта ? добра зроблена

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    некаторыя кажуць, што яны маюць абмежавальнік,я ніколі не знайсці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    Так, але, па мне ? карта зроблена дрэнна...ціску turbo шчупак на 1.8 бар (таксама паводле мяне) пасля стабільнай будзе 1.2. Паліць мала, толькі на нізкіх абаротах у іншы не паліць нічога, працуе да 5000 rmp....то вы кажаце, цы купіў сопоставлен, але з galetto таму чытання, віртуальная, таму я файл mod....Вас ke вы думаеце?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    Хлопцы, прабачце, але х хто nn пу? спампаваць файл x параўнаць адрасы "nn c'? есць іншае рашэнне?? Можа быць, перавесці драйверы, якія ад ecm з іх правільны сэнс!!

Я забыўся зрабіць кампліменты x кіраўніцтва брава !!
    Апошні раз рэдагавалася Backgroop; 06-09-2014 да 09:16

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Якое кіраўніцтва вы маеце на ўвазе..?

Адна рэч, вы ведаеце, калі існуе максімальнае значэнне ціску турба, за якой машына ідзе ў абарону (recovery)..?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    тады прабачце, калі я ўмяшання...турба і чыгуначных ідзе заўседы змяненне ў пунктах, альбо ў працэнтах, чаму? вы ведаеце, як перайсці на павышэнне, то гэта заўседы залежыць ад машыны, калі есць новая турбіна або састарэлыя...піка ціску, так і высокага падзяліце ўсе, што я даю пік максімум на 0,1 бар? заўседы ў парадку ўзрастання, затым родаў 0,05 0,08 0,1, то паўтараю заўседы залежыць ад тыпу машыны...заўседы зрабіць карту базы паглядзець, як ідзе машына, а затым план павялічваецца, але паступова...эбу вам пу? даць пік ідэальна, то рэальны пу? быць нават і больш, вось чаму? заўседы ідзе павялічаны абмежавальнік не ціск на вас, калі вы хочаце, што рухавік прачнуўся(павышэнне ціску машына erogher? усе гэтыя бара ціску, а не павелічэнне абмежавальнік, ен ідзе, каб павялічыць прадукцыйнасць, але заўседы з улікам абмежаванняў)...але вочы, што я бачыў людзей, з турбінай squarciata і помпа ціск забітыя на максімум...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    61
    Прывітанне ўсім, сапраўды поўнае абмеркаванне і цікава ... у мяне 1.3 multijet 70CV, ecm titanium не вяртае мне карту на ціск турбо. Вы ведаеце, скажыце мне, калі ? проста з-за драйвераў, альбо турба на гэты рухавік, не ? кіруецца ад ECU?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    Sanjoe 1.3 70cv і ў фіксаванай геаметрыі nn зменнай, адпаведна, nn знаходзіцеся за межамі драйвер карту ціску, вы зможаце знайсці максімум абмежавальнік ціску!!

Стар. 11 з 14 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •