Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 59 31-40

Абмеркаванне: Карэкцыя Фарсунак

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    і тыя, тороидальные а як яны працуюць? тыя атрымліваюць электрычныя імпульсы. На практыцы тыя, тороидальные я павінен averceli у майго 1.9 tdi. Цікава!!! Вы не скончыце ніколі не даведацца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    увогуле, фарсунка мае шпільку з унутранага тороидальной шпулькі і мяч медны провад перасеку і даўжыні, прысвечаны апускаецца ў нейкі празрысты лак у гэтым перасек генеруе ток магнітнае поле, якое перамяшчае названыя шыпамі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    я некалькі дзен таму, я бачыў толькі вобраз, з усімі яго часткамі, і там я зразумеў, granch?. Я павінен быў зрабіць механік з вялікай... Шкада, мне б хацелася, казіно. Калі вам патрэбна дапамога ў сіцыліі есць.. Я б нават для хобі!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    калі у вас есць адзін і знаемы механотронный (гэтак жа вы збіраецеся выкарыстоўваць' катэгорыя з гэтага часу, што дзярмовы робіце іх, і за вопыт, спадзеючыся, што не загадала ісці да fora ад ball

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Citazione Першапачаткова Напісаў прагрэс Visualizza Messaggio
    калі у вас есць адзін і знаемы механотронный (гэтак жа вы збіраецеся выкарыстоўваць' катэгорыя з гэтага часу, што дзярмовы робіце іх, і за вопыт, спадзеючыся, што не загадала ісці да fora ад ball
    Ах... калі тут на форуме есць? хто-то, хто мае патрэбу ў дапамозе, пагаворыце, а таксама. Толькі x і хобі, і ў другой палове дня ліку "пі"? так? я ўжо? есць праца! Нават у выхадныя дні!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfetta80 Visualizza Messaggio
    прывітанне манро на выпраўленне фарсунак знаходзіцца дыягназу і, як ужо сказана, павінны быць яшчэ можна бліжэй да нуля, то гэта correzsione мы гаворым, аптымальнага блукае на ўсе чатыры цыліндру каля 0.30 0.50 мг/цыкл дызель....напрыклад, калі ў дыягназе знаходзіцца цыліндр 1 = -2,00 мг на цыліндр 3=+2,00 мг цыліндр, які ідзе не заўседы, то ў станоўчы, то ніколі не негатыў у практыцы рычаг цыліндру 1 для conpensare 3 цыліндр, а затым трэба вызначыць дзе няспраўнасць, калі і інжэктар або, напрыклад, дрэннае сціск на той цыліндр....
    я чытаю толькі цяпер alfetta80...між тым, я дзякую цябе, што зразумела дакладна, што вы кажаце...больш канкрэтна, што юніт? d-вымярэнне, мы гаворым..., хоць я павінен сказаць, што выступ мг і больш, звязана з перайсці vw tdi pd, а для common rail, лепш казаць аб мм кубічных..***** unue гэта выправіць, што ecu f? нават "чую" калі цыліндр больш ці менш сціск, мне здаецца, veeery дзіўныя...я думаю, што рухавік і яго адпаведных цыліндраў,адзін або больш, што яны, можа быць, нават цалкам захраснулі дэталі,пайшлі,macciulati,etc,etc...але ecu ведае, што для гэтага пераходнага нагрузкі рухавіка,абаротаў, і ўсе астатняе, заўседы ж справа? тнвд павінен даць...прамовы, карэкцыя па мне ? яшчэ адзін каліброўкі ecu f? у залежнасці ад кода ina фарсункі пытанне балансавання цыліндраў, так што рухавік самы рэгуляваць можна...і я чытала, што ec можа справіцца з гэтай каліброўкі канца, скажам,да столі 30% зносу фарсунак ў...усе астатняе па маім сціплым меркаванні son пагуляю на вецер....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    я чытаю толькі цяпер alfetta80...між тым, я дзякую цябе, што зразумела дакладна, што вы кажаце...больш канкрэтна, што юніт? d-вымярэнне, мы гаворым..., хоць я павінен сказаць, што выступ мг і больш, звязана з перайсці vw tdi pd, а для common rail, лепш казаць аб мм кубічных..***** unue гэта выправіць, што ecu f? нават "чую" калі цыліндр больш ці менш сціск, мне здаецца, veeery дзіўныя...я думаю, што рухавік і яго адпаведных цыліндраў,адзін або больш, што яны, можа быць, нават цалкам захраснулі дэталі,пайшлі,macciulati,etc,etc...але ecu ведае, што для гэтага пераходнага нагрузкі рухавіка,абаротаў, і ўсе астатняе, заўседы ж справа? тнвд павінен даць...прамовы, карэкцыя па мне ? яшчэ адзін каліброўкі ecu f? у залежнасці ад кода ina фарсункі пытанне балансавання цыліндраў, так што рухавік самы рэгуляваць можна...і я чытала, што ec можа справіцца з гэтай каліброўкі канца, скажам,да столі 30% зносу фарсунак ў...усе астатняе па маім сціплым меркаванні son пагуляю на вецер....
    Эбу рухавіка можа зразумець, у чым'? цыліндр, які ідзе не праз хуткасць кручэння рухавіка.
    Мы кажам, што гэта "паскарэння" можа ацаніць яго праз датчык абаротаў

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў rondella72 Visualizza Messaggio
    Эбу рухавіка можа зразумець, у чым'? цыліндр, які ідзе не праз хуткасць кручэння рухавіка.
    Мы кажам, што гэта "паскарэння" можа ацаніць яго праз датчык абаротаў
    ..mmmhhh...і скажыце мне тады на рухавік ідэальны, што st? 1000 абаротаў у хвіліну-хвіліну, а іншы рухавік з 1 або 2, або ўсе 4 цыліндраў, што не ідуць, але якія, аднак, заўседы аказваецца ў 1000 абаротаў у хвіліну-хвіліну...ecu, як farebe высветліць які цыліндр не v???
    spigamelo калі ласка..чаму? я не прыбыцця....нават не ведаю, гэтыя нечаканыя здольнасці? дыягнастычныя з ecu...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    рухавік не працуе ў адзіночку...есць фарсункі, якія дазваляюць яму працаваць на 1000 абаротаў...
    не памятаю, на дызель, але на бензін есць датчыкі дэтанацыі, якія даюць на эбу, калі не хапае хадоў,у залежнасці ад інтэнсіўнасці? ен таксама разумее, што цыліндр c'? праблемы і, такім чынам, адаптацыя паліўнай....
    на самай справе, то ад дыягностыкі ? у стане сказаць вам, які менавіта цыліндр мае праблемы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    ..mmmhhh...і скажыце мне тады на рухавік ідэальны, што st? 1000 абаротаў у хвіліну-хвіліну, а іншы рухавік з 1 або 2, або ўсе 4 цыліндраў, што не ідуць, але якія, аднак, заўседы аказваецца ў 1000 абаротаў у хвіліну-хвіліну...ecu, як farebe высветліць які цыліндр не v???
    spigamelo калі ласка..чаму? я не прыбыцця....нават не ведаю, гэтыя нечаканыя здольнасці? дыягнастычныя з ecu...
    у залежнасці ад абарачэнняў рухавіка,педаль акселератара (для першых двух згаданых спытаеце сябе, таму што пасля такога-то колькасці абаротаў рухавіка, не можа яшчэ ацэньваць выпраўленне), ціск флейта,час ўпырску(мс паказвае і вылічае, колькі часу застаецца адкрытым інжэктар у працэсе ін'екцыі, каб цыліндр), тут, разумееце, час адкрыцця больш ціск флейта(у залежнасці ад ціску паказвае, як дызель ce на жалейцы, і, такім чынам, паколькі яно ўводзіць у стадыі ўпырску, названай у мс і г.д.
    я не буду спыняцца ў адваротным выпадку, працягвае пісаць так шмат
    ps тлумачэнне і трохі хатні, але і значна больш " тэхніка

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •