Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 79

Абмеркаванне: Зварных сажалка

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    37
    keep 60/40, забудзьцеся сажалка, экалагічна чысты, не мае сэнсу...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў spatullo Visualizza Messaggio
    Я выкарыстоўваю 1мм для PCB through hole і 0.5 мм для SMD. Вам ніхто не забараняе выкарыстоўваць 0,5 мм, каб усе, ці нават 0,8 мм зварваюць ж добра.
    У вас цярпення, для таго, каб выкарыстоўваць волава і пасты для smd

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    у рэшце рэшт у кожнага свой метад ce тых, хто выкарыстоўвае паста для тых, хто не выкарыстоўвае тых, хто выкарыстоўвае сплаў 40/60, хто ў эка, там і "РЭЖЫМ" для зваркі....
    Магутнасць і нічога без кантролю

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    у рэшце рэшт у кожнага свой метад ce тых, хто выкарыстоўвае паста для тых, хто не выкарыстоўвае тых, хто выкарыстоўвае сплаў 40/60, хто ў эка, там і "РЭЖЫМ" для зваркі....
    І што ? дакладна, але факт застаецца фактам, што з пастай і вы паветра пакладзеце менш паловы? як там працы з паяльнікам. Калі вам трэба зварыць якое-то супраціў....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143
    Затым я зразумеў:
    для выдалення смалы з схемы - выкарыстоўваць растваральнік
    для ачысткі прымешкі? ад ланцугоў - выкарыстоўваць.
    выкарыстоўваць волава або 0,5 0,8 мм, добрае якасць?
    выкарыстоўваць стілус якасць, лепш гарачы паветра
    паста для прыпоя або флюсу, паляпшаюць якасць? зваркі, асабліва ў выпадках smd, дзе c'? сколкава? судах, бачылі, мінімальная адлегласць паміж кантактамі
    trecciola медзі - выкарыстоўваць у выпадку неабходнасці? абавязкі адняць лішак волава
    Правільна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    52
    Citazione Першапачаткова Напісаў Roberto_Bmw Visualizza Messaggio
    І што ? дакладна, але факт застаецца фактам, што з пастай і вы паветра пакладзеце менш паловы? як там працы з паяльнікам. Калі вам трэба зварыць якое-то супраціў....
    Прывітанне, я згодны з вамі, але вы павінны паказаць, аб чым мы гаворым. Цеста, што вы выкарыстоўваеце НАПЕРАМЕНКУ ў сажалцы ? рахунак, на самай справе гэта шарыкі з волава звесткі да гель-флюсу.
    Сырой "паста салды", якія замест таго, выкарыстоўваюць шмат ? толькі дзярмо, адным з відаў флюсу цверды, што выклікае карозіі і г. д. і ? была вынайдзеная для паяння медных труб!!! Зусім іншая гісторыя.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў spatullo Visualizza Messaggio
    Прывітанне, я згодны з вамі, але вы павінны паказаць, аб чым мы гаворым. Цеста, што вы выкарыстоўваеце НАПЕРАМЕНКУ ў сажалцы ? рахунак, на самай справе гэта шарыкі з волава звесткі да гель-флюсу.
    Сырой "паста салды", якія замест таго, выкарыстоўваюць шмат ? толькі дзярмо, адным з відаў флюсу цверды, што выклікае карозіі і г. д. і ? была вынайдзеная для паяння медных труб!!! Зусім іншая гісторыя.
    Шчыра кажучы, не астатак часу, будуць 4/5 гадоў, і для smd я заўседы лічыў, што на baya паста "хром", якая не прыліпае на карту, але вы "паглынае" на кантакты. Вельмі зручна і хутка

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    уважлівы гэтую пасту шмат разоў, аказваецца, як халодная зварка і праблемы ..вочы прыняць, што добрая якасць!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў Roberto_Bmw Visualizza Messaggio
    Шчыра кажучы, не астатак часу, будуць 4/5 гадоў, і для smd я заўседы лічыў, што на baya паста "хром", якая не прыліпае на карту, але вы "паглынае" на кантакты. Вельмі зручна і хутка
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143
    Прабачце, есць пасты, у прыватнасці, паказвае, smd, навошта? я заўседы, выкарыстоўванага флюсу і волава 0,8, выразна pulento папярэдне ацэтон або трихлорэтилен.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    акрамя ачысткі я выкарыстоўваю добры сажалку і, калі вам дапамагае на 80 % зварных швоў!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў fuorigiri12000 Visualizza Messaggio
    Прабачце, есць пасты, у прыватнасці, паказвае, smd, навошта? я заўседы, выкарыстоўванага флюсу і волава 0,8, выразна pulento папярэдне ацэтон або трихлорэтилен.
    Што такое заяц? Трус Abarth

Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •