Упэўнены, што, калі есць праблема механічнага характару мы не можам чакаць цудаў ,але калі справа даходзіць да ўборкі tunap добра.Таму мы павінны быць, мы на вышыні вырашыць.
Упэўнены, што, калі есць праблема механічнага характару мы не можам чакаць цудаў ,але калі справа даходзіць да ўборкі tunap добра.Таму мы павінны быць, мы на вышыні вырашыць.
прывітанне vorri адзначыць, што інжэктар і' сэрца бесперабойнай працы дызельнага рухавіка, а таксама, каб мець вынікі ў прадукцыйнасці, расход паліва. laecu змяненне карэкцыі, час працы +/- у залежнасьці намаганні шим шпулькі, але і пульверызатар, які заўседы павінен быць ідэальным.так як напаўняльнікі, калі яны выкарыстоўваюцца рэгулярна прадухіляюць l' зносу даты з дызельным палівам з нізкім утрыманнем серы
я не я ніколі не выкарыстоўваў ніякіх прысадак. Я быў няправы, да d сення?
Dissalineati я не ведаю, што ен меў на ўвазе. Аўтамабіль быў а4 2002 года, такім чынам, не CR, але TDI. Ен сказаў мне, што вібрацыі, што чытаць, што вы адчувалі ў салоне маглі быць прычыненыя фарсункі крыва або няспраўны. Перад заменай фарсункі можна было паспрабаваць тое, што выдаткі ў памеры 30€. Памятаю, што 5 гадоў таму я не зрабіў нават гэтага і выдаткаў, што аўтамабіль на сенняшні дзень (я аддаў мой бацька) ходзіць па-ранейшаму ўсе ў той жа манеры і без праблем. Зрабіў то 30 000 км!
Было б цікава для мяне, каб зразумець, якая дабаўка ўзяць для маей а4 2008 года ? CR!
не хадзіце і не зняць нічога на інжэктары piezo з машыны на ровар! гэты тып інжэктар працуе нармальна адкрыты і электрычная частка закрывае калі вы адлучыце крыніца харчавання або іншы рухавік ідзе almassimo абаротаў да магчымага пашкоджання
Правільны добрае заўвагу не спрабуйце адлучыць раздым на матацыкле, таму што мы запускаем пакінуць інжэктар басейн і пырскае заўседы дызельнага паліва і, як справядліва кажа, робі цягне за сабой сур'езныя рызыкі,
усе гэта адбываецца, чаму? гэты тып фарсункі працуюць з п'езаэлектрычны cio? эбу атрымлівае каманду на адкрыцце, а другі, каб закрыць ўпырск дызельнага паліва
і тыя, тороидальные а як яны працуюць? тыя атрымліваюць электрычныя імпульсы. На практыцы тыя, тороидальные я павінен averceli у майго 1.9 tdi. Цікава!!! Вы не скончыце ніколі не даведацца!
увогуле, фарсунка мае шпільку з унутранага тороидальной шпулькі і мяч медны провад перасеку і даўжыні, прысвечаны апускаецца ў нейкі празрысты лак у гэтым перасек генеруе ток магнітнае поле, якое перамяшчае названыя шыпамі
я некалькі дзен таму, я бачыў толькі вобраз, з усімі яго часткамі, і там я зразумеў, granch?. Я павінен быў зрабіць механік з вялікай... Шкада, мне б хацелася, казіно. Калі вам патрэбна дапамога ў сіцыліі есць.. Я б нават для хобі!
калі у вас есць адзін і знаемы механотронный (гэтак жа вы збіраецеся выкарыстоўваць' катэгорыя з гэтага часу, што дзярмовы робіце іх, і за вопыт, спадзеючыся, што не загадала ісці да fora ад ball
![]()