па мне ? не атрымалася падарваць дызель атмасферны ціск амаль
па мне ? не атрымалася падарваць дызель атмасферны ціск амаль
што ў рэшце рэшт мы зробім.....
прабачце мяне, але калі я чытаю некаторыя рэчы, я уздрыгваю...
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
Прабачце, Крыс дакучлівасць, але чаму rabbrividisci? cio? , што c'? так дзіўна, у жаданні зрабіць што-то падобнае? змяненне break point абмежавальніка крутоўнага моманту? як ? можаце зрабіць гэта?
прывітанне метраполіс, l' я зрабіў на маім гэтая гульня qu?.... практычна вам неабходна зняць дызель усе d' выбуху, тыпу я зрабіў, 130mg, 0mg, абмежавальнікі крутоўнага моманту, 600nm, 0 нм... я маей я зрабіў так... была карта чарнавы, тое, што я ? спадабалася і я сышоў!!![]()
Трэба рабіць у выпуск, а затым з выдаткам дызельнага паліва амаль на 0, што ды добра, гэта пры поўнай нагрузцы?
бедны рухавік, павінен прайсці ад максімальнага крутоўнага моманту тормаз рухавіка пастаянна
rego...? можна мець практычны прыклад, як вы гэта зрабілі? магчыма, скрыншотдзякуй...franco75 бедны рухавік ці няма, яны хочуць, відавочна, што калі есць наступствы, праблемы іх...
Проста перавызначыць на абмежавальнікам крутоўнага моманту або на педаль.. крокі да нуля значэнне маляня абаротаў, а затым вярнуць яго на врі. хоць у мяне сумневы, што дызель можа даць такі ж эфект, як і бензін..па-мойму ты толькі ўздрыгванне, як быццам рухавік выключаны, не дызель, а затым зноў..(эфект ікаўка).
За шкоду, які можа паўстаць стварыць не стаўлю слова..
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
ну, для тых, рэкамендую рабіць гэта кліенту і прыгожай паперы напісана і падпісана так, каб пазбегнуць рогне...........*****і яны кажуць, хто папярэджаны, той узброены
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ