Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 33
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di iaio92
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    п'емонт
    Et
    32
    Паведамленні
    151

індыкатар няспраўнасці punto evo 1.3 mjet 75cv

прывітанне ўсім вам,
    у мяне невялікая праблема на маей машыне; я супастаўлена толькі з дапамогай якой-небудзь спецыяліст толькі ў пошуку розных карт, пасля таго, як усе я загрузіў файл, і аўто я павінен сказаць, што v? вельмі добра, нават калі я не магу павялічыць стральба на высокіх абарачэннях...

аднак, калі вакол 3 або 4 перадачу, абароты нізкія( circa1700/2000) і accellero ходу, не? прывесці педалі ў ніжняй часткі, але яны па-met? каб перасягнуць каго-небудзь ці іншыя факты, мяне загараецца індыкатар няспраўнасці рухавіка........ адчуваю, ад дыягностыкі і глядзець, і кожны раз мне выходзіць надпіс: p0234 $10-ENGINE TURBO/SUPER CHARGER OVERBOOST CONDITION...... я спрабаваў падняць усе фільтры, але я не магу зразумець, што гэта такое, чаму? калі б была турба, аўтамабіль пасля таго, як загарыцца індыкатар памерла б, чаму? не працуе больш? turbo, invecie тут мне гарыць, але машына едзе як і раней, адзіная праблема ? што змянілася ў іншую, пакідае мне даволі пустым на некалькі секунд, як быццам турба не прапіхваць, а то я d? у botta....

што такое'? як вы думаеце???

дзякуй...

код блока:
    marelli fiat punto evo 1.3 mjet 75cv еўра 4
    hw: mjd6f3hw04p
    sw: 3645g191
    у сухім ці мокрым выгнуты заўседы працуе, як пракляты.....:cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    каб атрымаць дапамогу, вам прыйдзецца размяшчаць файлы, якія вы чыталі і мод, магчыма, хто-то пу? дапамагчы

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    п'емонт
    Et
    32
    Паведамленні
    151
    але я магу гэта зрабіць нават калі я пачатковец???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    паспрабуйце праверыць, ці, калі ў карты, якія ставяцца да турба не есць нейкае значэнне ў мінус,толькі паглядзіце ў 2d

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў iaio92 Visualizza Messaggio
    але я магу гэта зрабіць нават калі я пачатковец???

вы можаце смела размяшчаць на врі, і мадэляванне, і мы будзем рады даць вам погляд, я амаль упэўнены, што гэта іх праблемы,будучы пачаткоўцам, як правіла не паглядзець фамільныя укладанняў,screen і г.д., але вы можаце размясціць тое, што вы хочаце.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    п'емонт
    Et
    32
    Паведамленні
    151
    сення ўвечары, як толькі я скончу працаваць замест файлаў, ціску турба, я гляджу ў 2d, так і ў 16 біт, што 16-бітны motorola, але я не бачу нічога негатыўнага! улічваючы, што выкарыстанне ecm2001, і я не драйвер пу? быць, што я прапусціў нейкі графік, але мне здаецца дзіўным, чаму? калі б ціск турбо машына не пойдзе прама і invecie v? амаль як раней....... ах, я хацеў бы ўдакладніць, калі ездзіць з 1.4 бар канстанты з піку 1.6 бар, а затым крывая абмежавальнік я ўстала ў 10%, аднак пасля месца файла cos? вы можаце ўбачыць stupidate, што h? факт і даць мне некалькі саветаў...

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    п'емонт
    Et
    32
    Паведамленні
    151
    вось файлы, то, а НЕ сістэмы рэцыркуляцыі ог ? АРЫГІНАЛ пакуль MIX1+ і мод файл, што я і зрабіў, узяўшы прыклад з іншых файлаў, чаму? я не драйвер для маей машыны....

- як вам пары, прыгожыя і выродлівыя...Новы WinZip File.zip

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў iaio92 Visualizza Messaggio
    вось файлы, то, а НЕ сістэмы рэцыркуляцыі ог ? АРЫГІНАЛ пакуль MIX1+ і мод файл, што я і зрабіў, узяўшы прыклад з іншых файлаў, чаму? я не драйвер для маей машыны....

- як вам пары, прыгожыя і выродлівыя...Новы WinZip File.zip
    мадона прасвятая палохае, і я кажу гэта сур'езна,і дапамаглі вам эксперт? але скажы яму, каб перайсці матыка у правесці вялікую,то спачатку адвядзі адразу карту mod і даруй арыгінал ручнік, я кажу сапраўды гэтак жа, як брат, таму што рызыка пашкоджанні,акрамя таго, я ўпэўнены, што шмат паліць,не мае ніякай логікі ne палітыкі ne нічога,былі змененыя ўсе карты для interlo ў таблічнай 10% - у іншыя, больш абмежавальнікі крутоўнага моманту 60% і турба-гэта шоў,вярніце яго арыгінальны затым патроху мы гаворым пра іх.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    п'емонт
    Et
    32
    Паведамленні
    151
    я ? прыгожая і p? што вакол ў гэтую карту, і мне было добра, ен таксама добра, то, магчыма, я памыляюся......абмежавальнік я зрабіў адмыслова паставіць яго на 66%, каб убачыць, колькі трымае счапленне....

не, не, гэта я зрабіў, я, я gurdato яшчэ файлы x зразумець, дзе краніце карты....

я jho зрабіў іншы і, безумоўна, гэта sar? лепш, па меншай меры, я спадзяюся ,[ATTACH]765[/ATTACH

гэтая карта прымушае шмат, і паліць (але гэта нармальна) і да 3000 абаротаў, потым d? s? ? памерла, і я не магу зразумець праблему...ГЭТУЮ КАРТУ ? ЛЕПШ, ЧЫМ ПАПЯРЭДНІ??

я павінен адзначыць, што я імкнуся максімальна ад гэтага аўто, нават, чаму? механічна я зрабіў змены І 75CV я хацеў бы ўзяць яе прыкладна 105/110 з прыгожая пара....

калі вы можаце мне дапамагчы мне, што вы вельмі вялікі, калі ласка....
    File Allegati Файл Ўкладання

garret
    Guest

прывітанне iaio я даў хуткі погляд на свае карты, што праграма ў вас зменены?

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •