прывітанне ўсім вам,
у мяне невялікая праблема на маей машыне; я супастаўлена толькі з дапамогай якой-небудзь спецыяліст толькі ў пошуку розных карт, пасля таго, як усе я загрузіў файл, і аўто я павінен сказаць, што v? вельмі добра, нават калі я не магу павялічыць стральба на высокіх абарачэннях...
аднак, калі вакол 3 або 4 перадачу, абароты нізкія( circa1700/2000) і accellero ходу, не? прывесці педалі ў ніжняй часткі, але яны па-met? каб перасягнуць каго-небудзь ці іншыя факты, мяне загараецца індыкатар няспраўнасці рухавіка........ адчуваю, ад дыягностыкі і глядзець, і кожны раз мне выходзіць надпіс: p0234 $10-ENGINE TURBO/SUPER CHARGER OVERBOOST CONDITION...... я спрабаваў падняць усе фільтры, але я не магу зразумець, што гэта такое, чаму? калі б была турба, аўтамабіль пасля таго, як загарыцца індыкатар памерла б, чаму? не працуе больш? turbo, invecie тут мне гарыць, але машына едзе як і раней, адзіная праблема ? што змянілася ў іншую, пакідае мне даволі пустым на некалькі секунд, як быццам турба не прапіхваць, а то я d? у botta....
што такое'? як вы думаеце???
дзякуй...
код блока:
marelli fiat punto evo 1.3 mjet 75cv еўра 4
hw: mjd6f3hw04p
sw: 3645g191