на самай справе.... спадзяюся, у вадарод ў якасці крыніцы энергіі, свет быў бы сапраўды самы чысты....
на самай справе.... спадзяюся, у вадарод ў якасці крыніцы энергіі, свет быў бы сапраўды самы чысты....
Мы не занадта спадзявацца...
эканомія бягучых застаюцца на паліва і энергію, эканамічных і чыстых не адчувае, ніхто не мае патрэбу. Проста думаць, што дзяржава, як італія, забраць што-то накшталт 1,20 еўра за кожны літр бензіну прадаецца, акрамя эканамічных інтарэсаў розных будаўнікі, і нафтавікі...
Праблема не ? тэхналогіі..., што, наколькі я ведаю ? у дадатак да нас? што нас хочуць прымусіць паверыць.
Усім прывітанне ? першы раз заходжу на форум, і я павінен сказаць, што я як рыба па-за вады. Аднак марнаваць 500 еўра на руцінай, не, мне здаецца, трохі абсурдна.
на самой справе праблема і танна....
мы кажам, што ў горадзе аўтамабіль з fap забруджвае менш, таму што калі не будзе цягнуць аўтамабіль часціц застаецца ўнутры або ва ўсякім выпадку, маляня км выходзіць з рэгенерацыяй, але для тых, хто выкарыстоўвае аўтамабіль на кожны дзень і шмат < няма сэнсу , па-мойму....
у сухім ці мокрым выгнуты заўседы працуе, як пракляты.....:cool:
у адпаведнасці з майго пункту гледжання і толькі, танныя зроблена, каб марнаваць грошы на абслугоўванне машыны,,,,,, і, каб спажываць больш, так зарабляюць нават на паліва ўсе quiii..............улічваючы, што мы на гэтую тэму гаворым, рызыка, што ен ідзе супраць spondare fap????гэты парашок, пракляты, што вы ascend, нават паставіўшы накладку трохі на пелле, потым пойдзе,па-мойму праблема яшчэ і наш выдаляць hahahahahahaha
І сярод дзясяткаў гадоў, калі будзе? пацверджана nocivit? з пылу, dpf, яны думаюць аб наступным іншай сістэмы і cos? прыбытак (для іх) будзе? заўседы..![]()