Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі з 40 31-40

Абмеркаванне: golf 6 1.6tdi 110cv dpf off

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    на самай справе.... спадзяюся, у вадарод ў якасці крыніцы энергіі, свет быў бы сапраўды самы чысты....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў sa80****** Visualizza Messaggio
    на самай справе.... спадзяюся, у вадарод ў якасці крыніцы энергіі, свет быў бы сапраўды самы чысты....
    Мы не занадта спадзявацца...

эканомія бягучых застаюцца на паліва і энергію, эканамічных і чыстых не адчувае, ніхто не мае патрэбу. Проста думаць, што дзяржава, як італія, забраць што-то накшталт 1,20 еўра за кожны літр бензіну прадаецца, акрамя эканамічных інтарэсаў розных будаўнікі, і нафтавікі...

Праблема не ? тэхналогіі..., што, наколькі я ведаю ? у дадатак да нас? што нас хочуць прымусіць паверыць.

ilnazario
    Guest
    Усім прывітанне ? першы раз заходжу на форум, і я павінен сказаць, што я як рыба па-за вады. Аднак марнаваць 500 еўра на руцінай, не, мне здаецца, трохі абсурдна.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў ilnazario Visualizza Messaggio
    Усім прывітанне ? першы раз заходжу на форум, і я павінен сказаць, што я як рыба па-за вады. Аднак марнаваць 500 еўра на руцінай, не, мне здаецца, трохі абсурдна.
    Прывітанне і дабро запрашаем я прашу вас ласкава, прачытайце правілы і прадставіць у адпаведным раздзеле
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    на самой справе праблема і танна....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di iaio92
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    п'емонт
    Et
    32
    Паведамленні
    151
    мы кажам, што ў горадзе аўтамабіль з fap забруджвае менш, таму што калі не будзе цягнуць аўтамабіль часціц застаецца ўнутры або ва ўсякім выпадку, маляня км выходзіць з рэгенерацыяй, але для тых, хто выкарыстоўвае аўтамабіль на кожны дзень і шмат < няма сэнсу , па-мойму....
    у сухім ці мокрым выгнуты заўседы працуе, як пракляты.....:cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di davidehfnos
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Паведамленні
    90
    у адпаведнасці з майго пункту гледжання і толькі, танныя зроблена, каб марнаваць грошы на абслугоўванне машыны,,,,,, і, каб спажываць больш, так зарабляюць нават на паліва ўсе quiii..............улічваючы, што мы на гэтую тэму гаворым, рызыка, што ен ідзе супраць spondare fap????гэты парашок, пракляты, што вы ascend, нават паставіўшы накладку трохі на пелле, потым пойдзе,па-мойму праблема яшчэ і наш выдаляць hahahahahahaha

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    не дакладна, ўводзіць у сераду nonoparticelle званых pm2 або pm2,5, якія пры ўдыханні трапляюць у альвеолы легкіх і, такім чынам, ў крывацек, выклікаючы ў горшым выпадку пухліны, у той час як часціцы сажы, сказаў pm10 ? значна менш шкодна і пры ўдыханні цела не ў стане атрымаць без паглынуць яго, той факт, што dpf або fap "яснасць" fumosit? не значыць, што ен менш бясшкодны для навакольнага асяроддзя, тое, што вы не бачыце, не ? сказаў, што там не так! у наначасціц з'яўляюцца злаякаснымі на 100%

? усе пра грошы... з еўрапейскімі нормамі ад euro4/5 уверх і служаць для жаніху грошы пакупнікам машын...
    Галоўнае, што машына мае выхлап чысты... калі пасля забойства іншых, на працягу дзесяцігоддзяў, хто клапоціцца...... гэта ? садружнасць? еўрапейская......

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cristiano75 Visualizza Messaggio
    ? усе пра грошы... з еўрапейскімі нормамі ад euro4/5 уверх і служаць для жаніху грошы пакупнікам машын...
    Галоўнае, што машына мае выхлап чысты... калі пасля забойства іншых, на працягу дзесяцігоддзяў, хто клапоціцца...... гэта ? садружнасць? еўрапейская......
    няма адлюстравання dpf-fap есць усе ці амаль усе маркі pirelli такім чынам, трэба, каб зарабіць грошы ў патрубок ў infelicita'
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    141
    І сярод дзясяткаў гадоў, калі будзе? пацверджана nocivit? з пылу, dpf, яны думаюць аб наступным іншай сістэмы і cos? прыбытак (для іх) будзе? заўседы..

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •