Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21-30 30
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў Джакама Visualizza Messaggio
    Ritara у westgate, так што калі вы кладзе ровар, сэнсарамі на сыходзіць, аж да абмежавальніка ходу шрубы на brucola, і калі вызваляе спружыну westgate то раскрыйце цалкам. да жаль ? р? складана растлумачыць гэта ў інтэрнэце? penzo, што я быў досыць ясна.
    Забыўся...не змяніць pernetto ў brucola з вышэй контргайку!
    у любым выпадку, ужо ў арыгінале, без судотыку з ім павінна быць ужо ок, і зрабіць сваю паездку поўнае паспрабуйце зняць лацкан pin ў westgate, і паглядзець, калі рычаг giometria адкрывае яшчэ piu. дайце нам ведаць,
    тады.... калі аўтамабіль l' пераходжу да мінімуму... даходзіць да battura у brucola... затым убачыць, калі вы можаце зрабіць усе паездкі ? немагчыма.... чаму? я ўнутры да makkina.... паўтараю... у рукі прыходзіць.... cio? калі не дэпрэсіі ? усю доўгую.... але затым??? з duty cicle карты??? нам прыходзіць у канцы шляху?? не c'? каб падоўжыць перамяшчэння па карце??? толькі вышэй 3000 абаротаў???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    rego з турбінай крычы на зямлю мера, экскурсіі,перамяшчэння, што робіць перепускного клапана усе зачыненыя, усе адкрыта
    затым гэты ход павінны рабіць таксама перепускного клапана турбіны, што ў вас есць на дадзены момант ступені ўважліва і, асабліва, у адкрыцці экскурсію, што f?....калі, паставіўшы ў месцы вымярэння перамяшчэння перепускного клапана працягвае сутыкнуцца з той жа праблемай, то вы павінны дзейнічаць па-рознаму..у асноўным з дапамогай тых, хто хутка прайдзіце ў машыну, вы павінны выконваць перепускного клапана рухавіка пры паскарэнні зашчапка павінна быць цалкам выцягнутая да ўпора супраць pernetto шасцікутнай часопісе, але як спружына дросельнай засланкі павінен адмовіцца таксама перепускного клапана, калі гэтага не адбываецца, то вы павінны пачаць, напрыклад, надтачыць, адкруціўшы перепускной часопіс прысутнічае на ім, пакуль на мінімальнай decelerata ўвагу, што waste адкрывае....
    акрамя таго, я хацеў спытаць, але ен ****llo мер у перепускной падобныя як дыяметр і altezzadelle ж??калі яны адрозніваюцца ў памерах, гэта прыносіць вам праблемы, якія вы выпрабоўваеце атой момант варта мантаваць адходаў золата ад кропкі на turba ferarri....
    у гэты момант я думаю, што праблема заключаецца менавіта ў "мяч" перепускной... гэта врі ? крыху больш, чым пежо... я б не хацеў, што duty cicle ад kkk арыгінал быў больш доўгі шлях, каб здолець зліць ўвесь шар... і ў маім выпадку пусты яшчэ прыйшлося.... я ведаю, што? лепш, калі па-любому арыгіналам мяч.... і ritaro, як я ўжо зрабіў.... l' цаўя усе доўга спыняецца, і тады я раблю ход рукі, і я бачу, калі яна даходзіць да ўпора.... па мне, што адбываецца з мячом, маленькі duty cicle арыгінальны ход chiamamola lettronica памяншаецца за мяч маленькі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    я бяру ў гэтай тэме цікава: хто-небудзь хоча зрабіць пост, дзе тлумачыць, як добра працуюць гэтыя турба з змянянай геаметрыяй і, як ecu кіруе, каб змяніць геаметрыю у залежнасці ад схемы? што прывады есць, і г.д. і да т.п. ... было б цікава!

выбачайце, ot

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    у гэты момант я думаю, што праблема заключаецца менавіта ў "мяч" перепускной... гэта врі ? крыху больш, чым пежо... я б не хацеў, што duty cicle ад kkk арыгінал быў больш доўгі шлях, каб здолець зліць ўвесь шар... і ў маім выпадку пусты яшчэ прыйшлося.... я ведаю, што? лепш, калі па-любому арыгіналам мяч.... і ritaro, як я ўжо зрабіў.... l' цаўя усе доўга спыняецца, і тады я раблю ход рукі, і я бачу, калі яна даходзіць да ўпора.... па мне, што адбываецца з мячом, маленькі duty cicle арыгінальны ход chiamamola lettronica памяншаецца за мяч маленькі...
    паспрабуйце замяніць westgate, але на дадзены момант не ўносіць якія-небудзь змены і налады. Але дзе вы знаходзіцеся? што калі ты побач, мы разам, варта турбіна!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    Citazione Першапачаткова Напісаў Джакама Visualizza Messaggio
    паспрабуйце замяніць westgate, але на дадзены момант не ўносіць якія-небудзь змены і налады. Але дзе вы знаходзіцеся? што калі ты побач, мы разам, варта турбіна!!!
    Тады ў вас будзе уладжаны ціск?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    прывітанне, джэймс, я... я... я чытаю, што ты салерно... так lontanucci.... не... не я ўсталеўвала яшчэ! я раблю upgrade на маей машыне.... 147 1.9 mjet 150cv... мадэрнізацыі турбіны... калектары... ic разраду.... скончыў я прысвячаю зноў у гонцы!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    з майго мы ў добрым месцы.... але, як я думаю, вы ведалі,.... ? значна прасцей кіраваць bosch есць marelli..... цяпер я буду гонкі.... у той жа час я ritarato у перепускной і я зрабіў некалькі тэстаў.... такім чынам,....
    як сказаў якаў, - я адкрыў геаметрыю, калі я ўключаю makkina, прыходзіць pelo pelo ўпора на brucola з контргайкой, толькі што зроблена будзе правіць, мне здавалася, што ен не прыходзіў, але на дадзены момант мне засталося трохі занадта адкрытай на нізкіх абарачэннях.... на высокіх, ідзе непрыкметна ? вельмі палепшылася пасля 3000 абаротаў, але на самай справе я не ведаю, як рухацца ў ****llo электронны.... я зачыніў трохі геаметрыі на нізкіх абарачэннях і аўто ? палепшылася, але я заўважыў, што калі выпад, ціск распырсквання 1,5 бар.... і калі я прыеду, паступова, пакуль не сустрэў? праводцы акселератара, а затым выпад, стабілізуе 1,2 /1,3 бар!!! "яшчэ.... паміж пераключэннем перадач і іншае.... чаму? я проста вельмі павольна падымаецца ціск????

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    верагодна, больш у адрозненне ад перепускного клапана і duty cycle sar? розныя (турбіна ferarri) **** llo нахілу лапатак vgt....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    верагодна, больш у адрозненне ад перепускного клапана і duty cycle sar? розныя (турбіна ferarri) **** llo нахілу лапатак vgt....
    вы аб чым ? розныя... у першую чаргу ? чым адрозніваецца "шара" vgt, і 1.3 mjet nn ? гэта дастасавальна, што і peugeot, але потым я заўважыў, што геаметрыя, што і 1.3 mjet ? моцна адрозніваецца ад класічнай зменнай геаметрыяй!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    тады, каб вырашыць бачу доўжыцца....практычна вы павінны розуму толькі на карту і на праверку pid turbo...
    тады ў якім сэнсе vgt 1.3 ? адрозніваецца ад звычайных vgt??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •