Сторінка 17 з 25 PrimaПеред ... 71516171819 ... ОстаннєUltima
Результати з 161 по 170 250
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Я хотів би подякувати весь персонал в professionalchiptuning у факти, види, наших друзів Маріо і Данила, які розробили моя маленька 500 95 cv sfappata закритій рециркуляції відпрацьованих газів і підвищення я повинен сказати, що робота ? було зроблено за правилами мистецтва,я вже? виконували роботу особисто ..але! курив трохи занадто professionalchiptuning і вдалося знайти правильний баланс потужності і менше витрата,але в основному все у відсутності диму....хлопці, ви найкращі, дякую.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    спасибі тоні завжди правильний і добрий.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    1
    Особлива подяка msport (exil77grande), яка створила файл, видаливши fap, системи рециркуляції ог і збільшення потужності з точністю і швидкістю? що тільки з професіоналів, як він є.
    Холод, з-за мене, після видалення ecu і відключення системи: не хотів знати більше? щоб записати файл і не визнавала ecu.
    Розібрали, залишивши без харчування на декілька годин, а потім знову зібраний та, стабілізуючи напруга майже 14В проблема ? вирішується просто
    Bmw 320 e91 163cv.
    Спасибі за все.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-05-2014 до 18:29

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Відмінна підготовка файлу , дуже швидко і доброзичливий , я зробив підготувати файл для Fiat Qubo 95cv , файл золота ніде не було видно , але професіонали ProfessionalChipTuning вирішили по-крупному.
    Дякую

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    спасибі,однак, забув написати, що навіть якщо робочий день закінчується о макс 19 до 21 протягом 2 днів підряд ми були у вашому розпорядженні.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    3
    Вітаємо команду service файлів в інтернеті, і спасибі за defap на мій peugeot 307 1.6 hdi привіт.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    привіт всім,я відкриваю цей розділ для того, щоб дати можливість нашим співробітникам повідомити тут свій досвід, сподіваюся, позитивний heehhe з professionalchiptuning,то ви можете написати які послуги ми зробили, і як ми грали,ми дякуємо вам заздалегідь.
    Я знайшов оптимально завдяки підтримці Данила дійсно компетентні в даному питанні я змінив ecu EDC15P на audi a4 130hp видалений egr, то бути також з фланцем і перепризначення блок управління р? звучить неймовірно, так і на читання і запис там, де це необхідно схрестити пальці..після того, як перші проблеми підключення? ми вирішили по телефону з Дені, крім того, навіть милий, тепер моя а4 ? всі " ще + реагувати на низьких оборотах і зменшується fumosit? і витрата палива, хороші, вітаю ще раз Dany завжди доступний вітаю всіх.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав maxmxi Visualizza Messaggio
    Я знайшов оптимально завдяки підтримці Данила дійсно компетентні в даному питанні я змінив ecu EDC15P на audi a4 130hp видалений egr, то бути також з фланцем і перепризначення блок управління р? звучить неймовірно, так і на читання і запис там, де це необхідно схрестити пальці..після того, як перші проблеми підключення? ми вирішили по телефону з Дені, крім того, навіть милий, тепер моя а4 ? всі " ще + реагувати на низьких оборотах і зменшується fumosit? і витрата палива, хороші, вітаю ще раз Dany завжди доступний вітаю всіх.
    спасибі за коментар positivio і це було задоволення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    я хочу залишити свій позитивний внесок в роботу інтернет-сервіс на прикрашені edc17 defap egr карту, propieterio ? радий, і данило, я був задоволений на всі мої прохання професіоналізм і швидкість?, так само для bmw 320 edc17, що ми тестуємо, добре cos?, добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Я хотів би подякувати весь персонал в professionalchiptuning особисто Данило, за виконану роботу на моєму fiat punto evo 90 cv gi? зіставлений, але я не розумів, добре це була машина або мопед спасибі.-

Сторінка 17 з 25 PrimaПеред ... 71516171819 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •