Дакладна Вірус, на самай справе ў мяне было ў гэтым сумневаў, xk? спачатку я абраў усе, і тады я спытаў, Што я раблю?
Было б цікава? зразумець, што адпавядае адмоўнае значэнне.
Дакладна Вірус, на самай справе ў мяне было ў гэтым сумневаў, xk? спачатку я абраў усе, і тады я спытаў, Што я раблю?
Было б цікава? зразумець, што адпавядае адмоўнае значэнне.
магчыма, будзе мець сэнс пры запаволенні, слова экспертаў
Ммм, максімальны крутоўны момант тармажэння? Мммм
Чакаем.....!
Хлопцы, ніхто не ўдакладняе, што гэта сумнеў?![]()
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Дзякуй Манро!
Такім чынам, тое, што я адправіў, і што ECM 2001 кліча мяне абмежавальнік крутоўнага моманту, ? у рэальнасці? есць DW, г. зн. карту педаль?
Дзякуй!
Такім чынам, зіма ўсе.
На жаль, у гэтыя дні мяне ? было даволі складана, што вы можаце вывучаць карты, і зможаце быць шмат на вашым форуме, з-за экзаменаў, праектаў і многія траплю ў ваш творчы патэнцыял?...Ад сення? avr? пару месяцаў "мір", cos? змагу прысвяціць qeusto новы свет.
Спадзяюся на гэтым тыдні ўзяць mpps, зможа мець файл ori маей Swift, і пачаць. Як я думаю, я спадзяюся, што вы гатовыя, каб вырашыць мае страшныя сумненні, па меры таго, пойдуць далей, і высветліць усе....
І вельмі прыемна быць часткай гэтага вялікага "сям'я"![]()
Прама зараз, я адкрываю ecm і я спрабую гуляць з якой-то файл....Калі змагу, можа быць, вам гэта месца і паглядзім, што вы скажыце мне...![]()
Ок, пасля millemila перыпетый, tollgo экзамен, а на наступны дзень мне чакаць пальцам....
Цяпер здаецца, што есць мы. Я ўжо? купіў mppsv12, тут з сайта, і паміж заўтра і ў чацвер? яго andr? забраць асабіста Данііл. Мы бачым, p? што сыходзіць.
Паміж тым, у мяне пытанне.
Ок, moddare ін'екцыі і розныя абмежавальнікі, з крокам падобныя, то пры павелічэнні X значэнне ўпырску parzializzata, вам трэба? падняць X таксама абмежавальнік, таму так "роднаснай". Гэта, што тычыцца карт ад драйвера. Адэса-чаму доўга стаім, выдаленыя тыя драйвера, c'? так шмат яшчэ вучыцца...І мы шмат гаворым, Карты, Педалі, які павінен адрэгуляваць расход дызельнага паліва, у сувязі з нагрузкай на педаль газу, ці не так? Гэта, дзе знаходзіцца? Пракручваючы ў 2d, як я магу зразумець, што ? яна? І карту дыму, які, такім чынам, адпавядае карце педалі?
Загадзя дзякуй, мы спадзяемся, што зможам зрабіць што-тое добрае!
3143PB57_BAF7.ori код ecu/карту
Хлопцы, я зрабіў адно змяненне ў гэты файл знойдзены вакол, толькі тое, што ECM называецца INIZIONE PARZIALIZZATA.
Son партыі з крокам не высокія, на нізкіх нагрузках і, асабліва, нізкіх абаротаў у хвіліну, з ідэяй, што cos? andrei абмежаваць магчымага fumosit? празмернае, ці не так?
На высокіх абарачэннях, я паспрабаваў даць што-то ў пі?, чаму? (вопыт на маей) пасля 4000 rpm спружыны, шмат стральбы...
З'яўленне навін!
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-03-2013 ў 23:05
Дык вось!
Сення я зняў з дарагі і шаноўны Данііл, mpps.
Прыехаў дадому, запусціце першы для чытання, не ? паспяхова, з другой спробы, ? выхад чытання завершана, dimensinoe 448к (не павінна быць больш? вялікі?)
Я прыкладаю файл-ложак ;
Есць драйверы на ECM2001, але крывыя сон усе адрозніваюцца ад прадстаўлення да цяпер на некаторыя 90cv...Таму што
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-03-2013 ў 16:15