Стар. 6 з 15 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 148

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у адпаведнасці з magi1984 тое, што значэнне v? пераўтворыцца з каэфіцыентам 14....затым 192*14=2688, да якога трэба адняць 1000 миллибар атмасфернага ціску, такім чынам, яны 1688 миллибар або 1,68 бар ціску turbo фактычнай...гэты? павінен быць абмежавальнік ціску турба, за якой ecu "выразаць"? ідзяце ў абарону...тады я думаю, што на турба не можаце дзейнічаць праз карту, таму што гэты аўтамабіль абсталяваны турбонаддувом фіксаванай геаметрыі....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    толькі карту 25-30cv не іх схілах на 1.3 mjet.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Дзякуй усім, хлопцы, я люблю казіно, гэта форум, на якім вы ? усе групы і спробе дапамагчы пачаткоўцам
    Гэта, як гаворыцца, я магу прызнаць у 2d, што адпавядаюць розныя крывыя? У TinJ cos'??
    25 коней, з карта не прыходзіць, і я пацвярджаю, гаворка ціску турба. На 68/75 ? можна падняць ціск толькі механічна, дзейнічаючы або непасрэдна на РГ або з дапамогай rubinettino, p? па-старому карацей.
    Што тычыцца абмежаванні, аднаўлення, не мае сэнс перанесці абмежавальнік, калі не вы ? змяняецца турбіна, KP35 серыі, gi? у 1.4 ?"цяга"...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у tinj ? час ўпырску....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Выдатна, дзякуй! І каб зразумець, што corrisondono крывыя ў рэжыме 2d?
    Гэта, як гаворыцца, было б тое, што трэба зрабіць, зашпілька egr, убачыў, што зараз у мяне толькі гняздо стаката.
    Адна рэч, з чым ? лепш за ўсе пачаць? ECM Titanium...?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Чытаючы пастаянна ў "вучыцца"...
    У DW ? карту педаль, такім чынам, што вызначае падачу паліва ў залежнасці ад націску на педаль газу.
    Яшчэ што-то. Максімальныя значэнні, якія я магу падняць ін'екцыі parzializzate якія? Затым, яшчэ што-то. Калі прырост ін'екцый parzializzate XX трэба павялічыць гэтак жа, як абмежавальнік крутоўнага моманту, ці я павінен ўводзіць розныя значэнні? Cio?, ідуць рука аб руку?
    Дзякуй за вашу кампэтэнтнасьць, і pasienza.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вось Z ? час адкрыцця фарсунак у мілісекундах...
    і IQ ? у injection quantity...справа? дызельнае паліва ўпырскваецца...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Дэні..колькі пытанняў...будзе вельмі моцна@? адказаць....тое..нела карту tinj вы восях у такіх 2d-ці 3d-восі X press rail..каэфіцыент пераўтварэння 2...на восі Y ў вас iq каэфіцыент пераўтварэння 0,002941...у той час як па восі Z, або дэскрыптар, што заўгодна ў вас есць час адкрыцця секунд у us cio? мікрасекунды...каэфіцыент пераўтварэння 1...
    для egr, калі вы чакаеце, каб атрымаць сваю долю пост вы можаце спакойна загрузіць кіраўніцтва для перепуска на форуме, што ? картачны пасьянс...
    і як sw для пачатку вы можаце выкарыстоўваць як ecm2001, што titanium.....
    карта педаль ты там..., а таксама абмежавальнікі крутоўнага моманту..ты схапіў, як moddarli...
    заўседы памятайце, запыт і абмежаванні павінны быць moddati нагу cio? DW і TL павінны быць moddati у рэжыме? роўныя....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Ідэальна, усе паступова пачынае прымаць форму, нават калі яны на 0. Але мне падабаецца, як яны кажуць мне, брысталь...
    Гэта, як гаворыцца, грайские, вы адказалі на ўсе, і цяпер я не сумняваюся. Я проста павінен зрабіць я, ecm, што мяне не ўсталеўваецца, але адкрывае яго толькі з file.rar grrrr
    Дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    першая карта ў 2d.jpg

Такім чынам, хлопцы,сення ўвечары я знайшоў p? часу, у сярэдзіне трасы, аварый, аналізаваць, і памылкі...і я зрабіў тэставую карту ў 2d, выкарыстоўваючы тым часам тыя, "драйвер". Карту ? усе, што mjet90 л Вялікая Кропка.
    Сказаўшы гэта, я змяніў да ін'екцыі parzializzate, з якіх я не зрабіў print screen, каб?. У той час як я быў у абмежавальнікі крутоўнага моманту, і менавіта ў першым, што праграма мне падзяліць на 1/2 і 2/2, мне ? былі сумневы. Чаму? крывыя маюць як станоўчыя, так і адмоўныя? Гэта значыць, дыяпазон значэнняў, напрыклад, ад 3000 да -3000. Калі я іду, каб змяніць іх, як мне змяніць іх? Калі я выбіраю цэлы шэраг адрасоў, як я зрабіў, і d? +20 гіпатэтычны, ? у нашым "перавага", калі значэнне ? станоўча, але калі ? адмоўны?
    Вось, скажам, я хацеў бы зразумець, што робіць нас крывая ніжэй 0,што "азначае" і, калі неабходна, змяніць яго з + ў станоўчай вобласці і з - у адмоўнай зоне....
    Дзякуй, як заўседы.

Стар. 6 з 15 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •