Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    трэба паспрабаваць машыны, каб зразумець што-тое, але ваша апісанне мяне адразу ж прымушае думаць махавіка
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    Калі я не памыляюся? i bimassa ўсталеўваюцца толькі вышэй 100 рэзюмэ правільны ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    8
    Вібрацыя nn адчуваю, калі ў абмен абаротаў "ціхі". Пачынае адчуваць сябе, калі я пакіну ходу дросельнай засланкі, пасля 3200-3500 у трэцяй, чацвертай і пятай. Aggiugo, што на 130-140, калі poggio нагу на счапленне адчуваю вібрацыі. Калі poggio машыны да мінімуму вібрацыі і' ледзь заўважна, з частатой падобны на роў рухавіка. Гаворка ўраджайнасці, а не машына, канферэнц-добра, як абаротаў, усе што там есць дзіркі, ці іншае, але выглядае як тармажэнне прагрэсавання. Рухавік падымаецца да спрацоўвання абмежавальніка, але без botta. У

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    для чытання файла, вам патрэбен праграміст певень тыпу v2, якія ўступілі ў раздзеле інтэрнэт-крама вы не можаце зрабіць гэта з дыягназам, і я ўпэўнены, што 99% і карту.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    44
    Citazione Першапачаткова Напісаў кома Visualizza Messaggio
    Калі я не памыляюся? i bimassa ўсталеўваюцца толькі вышэй 100 рэзюмэ правільны ?
    Прывітанне ,няма, мантуе таксама 90cv focus

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    40
    Верагодна, і тлумачыцца некаторы павелічэнне карце і здарылася са мной, і сальта рабіў махавік паспрабуйце пакласці яго на врі і паглядзець, калі ен робіць па-ранейшаму.
    Так вы можаце шукаць праблему з іншага боку

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    40
    Быўшы, што робіць выпуск педаль ведаю,Ameno, што аўтамабіль і занадта павялічана і bimassa, калі яны ідуць без адчуваць сябе жывой вібрацыі тыпу даволі цяжка.
    Вам цікава, што-тое, што nn можа cemtrare нічога.X калі вы canbiato i dishi для тармазнога дыска мала?

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •