затым, калі вы так добра пошты вы файл ўзор для ўсіх, замест таго, каб гаварыць і проста
затым, калі вы так добра пошты вы файл ўзор для ўсіх, замест таго, каб гаварыць і проста
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
на еўра-4 і вы,знаходзіцеся камутатар 8 біт - 1, каб давесці да 0
на еўра 5, а не гэтай галіне ? іншы
затым.... на маей машыне... (alfa 147 1.9 mjet 150cv) нават калі не я dpf, калі дотыку гэты біт адключаю лямбду, якая прысутнічала ў каналізацыю.... не так?? я кажу так таму, што? не cel' я паклаў.... на карціну не забівае нічога, але цяпер у дыягназ я лічу, што l' erorre лямбда-адключаны!! трэба зрабіць тэст.....
на дадзены момант мяне цікавіць выключыць індыкатар на межах 159..... ніхто не ведае, як я магу гэта зрабіць???
Сапраўды,у ваш аўтамабіль без dpf знаходзіцца 16-разрадны 512(з зондам)
Вазьміце да нуля, і вы павінны вырашыць...
гэта не парушыць любая дапамога гэта добра я згодны, але " як вы пішаце зрабіце зразумець, што вы можаце вырашыць праблему, дык, паколькі я думаю, што вы добра ведаеце, наша палітыка была б больш дарэчы, што замест таго, каб пісаць і проста ў руку тут, публічна, у адваротным выпадку, як ужо сказаў, многія іншыя лепш не ўмешвацца.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Хлопцы, але проста паставіць тое 0 біт, і ўсе працуе?? я спрабаваў, але выходзіць няспраўнасць датчыка перападу ціску, што vabb? што вы можаце? выдаліць, але тады не дастаткова змяніць толькі той біт, мне хацелася прыбраць усе сляды пост ін'екцыі, каб знізіць EGT!![]()