Я не хотів би здатися виснажитися, але якщо насос не від тиску, не має навіть при запуску причепа...
Може бути ? дійсно насос навантаження...
Я не хотів би здатися виснажитися, але якщо насос не від тиску, не має навіть при запуску причепа...
Може бути ? дійсно насос навантаження...
зробіть тест 9...живить насос AP з електричним насосом, 3 бар..ще один доказ, було б заткнути регулятор тиску, так що насос не завантажити і подивитися, якщо c'? тиск, враховуючи, що ? протестовано теоретично повинно працювати...
Тест з пробками і було зроблено, і в школі все в порядку, але під машиною з кришки, не завантажує тиск...тест на підвищення, і це було зроблено з діагнозом і насос заряд високого тиску, але як тільки падає обертів гасне! Ми пробували роз'єми світлодіодний індикатор і зв'язку, ок!
Діагностика виконується з системою bosch!
Туристичне насос до мінімуму зарядки нормально? і в параметрах?
і причепа пізніше, коли футбольний прискорення нормально?
Як мінімум, заряд 320 бар, туристичне...розгін йде добре, тільки навесні і падає обертів гасне!
у діагностиці, що дефект ви d? у тому числі помилка
Дивитися, на жаль, не пам'ятаю, але стосувалося метелик....прямо зараз ? поза ? в очікуванні запчастин, а потім будемо робити інші тести!
Інших доказів...вимірюється з допомогою осцилографа клапан високого і низького тиску, високої 12v низьке 11v! Тому хотів би виключити ебу, тому що сигнал пілота, передає...
я заявляю, що я не знаю цієї системи, зокрема, і тому у мене питання, що регулює тиск палива, з боку низького тиску?
як правило, c'? клапан надлишкового тиску, якщо навіть тут c'? не може бути той, хто залишається злегка відкритим, і не зводить прес?
і коли приводиться в рух натисканням або обумовлений припливом дизель ? більше, і таким чином залишається на мотоциклі, але і до мінімуму знижується і вимикається
повторюю, я не знаю цієї системи, і я прошу вибачення, якщо я сказав****ata