Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 30 11-20
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    emanue, што турбіна ў вас усталяваны!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    я не думаю, што на пытанне, што я зрабіў.... галоўнае-гэта тып турбіны, якія я сабраў.... галоўны тут ? даведацца, якія карты кіравання зменнай геаметрыі, зразумець, як і калі яны працуюць, і зразумець, як гуляць....
    Адзін не пытаецца, што тыпу turbo ў вас усталяваны, каб ведаць вашыя факты, але пытаецца, чаму? калі вы растлумачыце, што турба ў вас усталяваны, на аснове вопыту, мы можам параіць вам, лепш за ўсе, напрыклад, я пад 1.3, як правіла, я падыходжу турбін 1.6 peugeot з імі калектараў.
    ? так што я ведаю ўжо, як рухацца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў Джакама Visualizza Messaggio
    Адзін не пытаецца, што тыпу turbo ў вас усталяваны, каб ведаць вашыя факты, але пытаецца, чаму? калі вы растлумачыце, што турба ў вас усталяваны, на аснове вопыту, мы можам параіць вам, лепш за ўсе, напрыклад, я пад 1.3, як правіла, я падыходжу турбін 1.6 peugeot з імі калектараў.
    ? так што я ведаю ўжо, як рухацца!
    ты ўзяў поўны.... я паставіў турбіну на 1.6 hdi 110cv.....
    выбачайце, але так як многія пытаюцца толькі для павелічэння лічыльніка паведамленняў.... то быў не я сказаў!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    я не такі... запэўніваю вас

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў Джакама Visualizza Messaggio
    я не такі... запэўніваю вас
    як вы рухаецеся вы, калі змены ў 1.3 mjet??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    будзьце нізкай дызельнага паліва на высокіх абарачэннях і нізкай нагрузцы, і гуляць на рэйл, есць таксама праверыць, ці turbo як ? быў адкалібраваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    турба не ? быў поменян.... ? шкалы ў зыходным якасці ? у 1.6 hdi, але ціск я атрымліваю амаль 1,5 бар з картай turbo арыгінал.... геаметрыя не чапаць нічога??? мне здаецца, што вышэй 3000 абаротаў, здаецца, як быццам на машыне вы frenasse.... не ўдаецца спампаваць.... na, што-то падобнае....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    тады.... кажу адразу.... у ****llo механік.... з турбіны на зямлі... геаметрыя працуе ўсе... у спакоі ? увесь доўгі і пры націску на руку прыходзіць ціха ўсе кароткія.... па-мойму ў арыгінале кіравання не падаўжае дастаткова геаметрыі, як трэба мне для кіравання турбіны peugeot....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    Ritara у westgate, так што калі вы кладзе ровар, сэнсарамі на сыходзіць, аж да абмежавальніка ходу шрубы на brucola, і калі вызваляе спружыну westgate то раскрыйце цалкам. да жаль ? р? складана растлумачыць гэта ў інтэрнэце? penzo, што я быў досыць ясна.
    Забыўся...не змяніць pernetto ў brucola з вышэй контргайку!
    у любым выпадку, ужо ў арыгінале, без судотыку з ім павінна быць ужо ок, і зрабіць сваю паездку поўнае паспрабуйце зняць лацкан pin ў westgate, і паглядзець, калі рычаг giometria адкрывае яшчэ piu. дайце нам ведаць,
    Апошні раз рэдагавалася Джакама; 26-11-2012 ў 23:58

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    мануэль, калі ты зразумееш, хто я, ты не адказаў!!!mo вы павінны заставацца ў сумневе!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    ты ўзяў поўны.... я паставіў турбіну на 1.6 hdi 110cv.....
    выбачайце, але так як многія пытаюцца толькі для павелічэння лічыльніка паведамленняў.... то быў не я сказаў!!!

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •