Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 30
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485

тлумачэнні на карты turbo opel corsa 1.3 mjet 90cv

buonpomeriggio калегаў.... я працую на гэты файл: http://www.professionalchiptuning.ne...5836#post15836
    было б машыны маей сяброўкі.... я зрабіў змены, механічныя у машыны, я памяняў фарсункі, плюс турбіна і ўзмоцненага счаплення....
    цяпер я, скажам, праблема, якую трэба будзе вырашыць разам з вамі.... аўтамабіль ідзе нармальна на нізкіх абарачэннях, але на высокіх у мяне есць трохі праблемы з ціскам turbo... я б хацеў павысіць, але не атрымліваецца, у сэнсе... проста мантуецца турбіна (фарсункі і счапленне у мяне зроблены) я паставіў аўтамабіль арыгінальны, датчык ціску адзначаны 1650mbar, занадта высокі ціск, я ўзяў карты, што называецца titanium prex turbo, я зменшце 3 ачкі ў 8бит і ціск ? зніжана 100mbar, сення я перарабіў карту, і я сунуў у крыху больш... дае мала ціску ў рампы і павелічэння нейкі абмежавальнік, акрамя таго, я апусціў яшчэ на 6 ачкоў, карты prex turbo, але, будучы больш тоўсты, ціск замест? паменшыць ? павялічылася на 50 мбар.... у гэты момант я хацеў працаваць на картах геаметрыі.... але хто-небудзь ведае, што гэта такое і як яго патлумачыць??? я павінен адкрыць геаметрыя ад 2500 абаротаў на.... таму, каб стабілізаваць ціск....
    прабачце, калі я занадта захапіўся, занадта шмат.... спадзяюся, што хто-то ведае, дапамажыце мне!!! дзякуй!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    пачынаю казаць файла.... па адрасе 09235E і 09249E есць 2 карты з турбонаддувом, які я змяншаецца з 3 па 9 ачкоў, па-мойму схем кіравання 092EB0 і 092FF0 але я павінен зразумець, як гэта зрабіць.... калі я хачу адкрыць геаметрыі, каб яго змест.... мне павелічэння або памяншэння карты??? іншыя крывыя 8-разраднай, што есць такое???

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    я не магу спампаваць файл, каб дапамагчы вам, у любым выпадку ідэя знізіць "p"? час-перабор, не ? дрэнна. але, што важна ? линеаризовать добра, дызельнае паліва і ціск у рэйл, якія змены вы зрабілі на турбо?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў Джакама Visualizza Messaggio
    я не магу спампаваць файл, каб дапамагчы вам, у любым выпадку ідэя знізіць "p"? час-перабор, не ? дрэнна. але, што важна ? линеаризовать добра, дызельнае паліва і ціск у рэйл, якія змены вы зрабілі на турбо?
    дызель і rail на месцы.... linearizzate добра, праблема застаецца толькі нахіл лапатак, на нізкіх абарачэннях добра, як яны.... але ад 2200/2300 я хацеў бы адкрыць іх больш... але сумняваюся, што мне размешчаны ?... я павінен павялічыць, ці я павінен паменшыць крывых, каб зрабіць гэта?? у нармальных bosch, калі павелічэнне заплюшчваю больш геаметрыі.... тут?? акрамя таго, будуць карты, якія я паказаў, я??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    але казаць аб часе-ду-boost?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    што турбіна ў вас усталяваны??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    я не думаю, што на пытанне, што я зрабіў.... галоўнае-гэта тып турбіны, якія я сабраў.... галоўны тут ? даведацца, якія карты кіравання зменнай геаметрыі, зразумець, як і калі яны працуюць, і зразумець, як гуляць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў Джакама Visualizza Messaggio
    але казаць аб часе-ду-boost?
    час boost ў зменнай геаметрыяй ? створаны з таго, што ў карце, за пэўны перыяд, пакіне размяшчэнне лопасцяў ў закрытым становішчы, а затым адкрыць іх, каб пераканацца, што ціск застаецца стабільным....
    у маім выпадку, я павінен адкрыць яшчэ і лапаткі не так шмат часу, boost, больш нічога, чаму? з лапаткі зачыненыя, ціск рэзка падскокваюць, а затым адступаць, як яны адкрываюцца!!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне,так як не многія зрабілі гэтыя да класа, я прапаную вам змяніць адрасы, згаданыя вамі, і зрабіць некаторыя выпрабаванні.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    прывітанне,так як не многія зрабілі гэтыя да класа, я прапаную вам змяніць адрасы, згаданыя вамі, і зрабіць некаторыя выпрабаванні.
    так што indirrizzi ад мяне, згаданых дзейнічаць па геаметрыі??' мне трэба толькі ўпэўненасць у тым, што адрасы, якія я прывеў яны на самай справе геаметрыя турбіны!!!

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •