Хто-то мае досвед працы з гэтымі эбу справядліва я кажу пра t-max ін'екцый, як вы чытаеце і як вы чытаю і пішуць?
Хто-то мае досвед працы з гэтымі эбу справядліва я кажу пра t-max ін'екцый, як вы чытаеце і як вы чытаю і пішуць?
у piasini, я не думаю, што назад я трымаю яго ў майстэрні ? у спіс cio толькі V-Max, а не я думаю, гэта ж ecu, спатрэбіцца хто-то, хто ўжо гэта зрабіў, каб зразумець падыход.
ен мае рацыю манро, зойме шмат вопыту х зрабіць эбу гэтага сродкі, і tidir? pi?, не проста х, зрабіць яго моцным, вы павінны таксама вывучыць добрую перадачу, так як усе сродкі з перадачай зменнай nn паверыце, але макіяж, акрамя таго, што добры рухавік гэта l
хлопцы, давайце забудзем гэтую кнопку, бо avro " правялі нешта накшталт 2000€ на мой тымі ін'екцыі, і цяпер я не стымулюе больш, таму я хачу прайсці з турба і тады вы volaaaaaaa.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
хлопцы, tmax 10 гадоў выпрабаванняў і riprove і 20-гадовы вопыт працы на piaggio як трафеі malossi polini, што, не проста адшліфаваць, толькі раз'ем трэба таксама змяніць нахіл і рэмень перадачы, што, вядома, nn ? у продажы нават невялікае змяненне карэктара nn з ладу, потым я дадаю добрую падрыхтоўку ў галаву не перашчыраваць з пратокі, і без, каб стварыць турбулентнасць ў сябе, у адваротным выпадку адбываецца з'ява, якое ў фізіцы называецца атрад памежнага пласта, дадаем таксама добры каэфіцыент сціску і перамаляваць трохі камеры згарання, калі вы хочаце, магчымыя таксама клапаны і цела farfallati і спаривать добры тэрмінал, вы можаце працягнуць, каб зрабіць прыемны x files ecu....мы б яшчэ многае, але не будзем аб гэтым, не вам трэба зрабіць, скутэр трафей.
вы ведаеце, тоні, усе тое, што вы напісалі, я зрабіў гэта на маім heheh,нам не хапае толькі разгрузкі другаснага рынку, таму што для выбару (кьяссо) я выбраў яго першапачатковай мадыфікацыі з e55,для кіравання электронным я на rapid bike,прама зараз, але як ужо сказаў, я прыехаў у максімальна дасягальная з 499cc і, каб не выкінуць грошы на 560cc або нос ці яшчэ я ведаю, што адзіны шлях, і girantola.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
на самай справе некаторыя працуюць з вамі з girantola.ahahahh у адзін цудоўны дзень вы parler? у fiat 500f 64 з рухавіком 126 turbo я. толькі што адправіў у u.s.. на мінулым тыдні
данііл, nn, вы кажаце, што спалучаюць у германіі вар'яты, змяняюць усе соусы.