Стар. 9 з 11 PrimaПерад ... 7891011 АпошняеUltima
Вынікі 81-90 з 110

Абмеркаванне: Першыя крокі з ecm titanium

garret
    Guest
    ен зрабіў усе, што ад яго ? эксперт кампутарнай і сказаць праўду? я не ведаю, як ен гэта зрабіў, ен вярнуў мне ключ, які я даў з праграма гатовая для ўстаноўкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    ен зрабіў усе, што ад яго ? эксперт кампутарнай і сказаць праўду? я не ведаю, як ен гэта зрабіў, ен вярнуў мне ключ, які я даў з праграма гатовая для ўстаноўкі
    у адказ на гэта ? як я тады растлумачу, нават ваш, не ? арыгінал ? як гаворыцца taroccato гаворка ? што, хто мае taroccato версіі 1.61 зрабіў менавіта тое, што зрабіў ваш сябар, есць розныя версіі, паверце, у некаторых з тураў, іншыя паводзяць сябе як арыгінал.

garret
    Guest
    вы на самай справе я ведаў, што гэта копія, але я спрабаваў сам зрабіць некаторыя невялікія змены на некаторых картах, а затым загружаць іх праз powergate і да гэтага часу ніякіх праблем, ен мяне запэўніў, што працуе сапраўды гэтак жа, як і яго адзіны недахоп тычыцца драйвераў, якія адсутнічаюць у базе дадзеных, і запыт іх, але ен, напрыклад, калі вы робіце іх самастойна або, па крайняй меры, cos? я сказаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    вы на самай справе я ведаў, што гэта копія, але я спрабаваў сам зрабіць некаторыя невялікія змены на некаторых картах, а затым загружаць іх праз powergate і да гэтага часу ніякіх праблем, ен мяне запэўніў, што працуе сапраўды гэтак жа, як і яго адзіны недахоп тычыцца драйвераў, якія адсутнічаюць у базе дадзеных, і запыт іх, але ен, напрыклад, калі вы робіце іх самастойна або, па крайняй меры, cos? я сказаў
    я пацвярджаю, што існуе версія, якая працуе з 18500 прыкладна драйвер думае, што да цяперашняга часу на сення ен менш за 19000.
    вы з ecm2001 драйвера ? вецер з тытанам, я ніколі не спрабаваў

garret
    Guest
    мая версія, ен 18475, ен мае каля 20000 mortacci яго хехехе я называю гэта вар'ят вучоны

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    няма я спампаваў з сайта free і воск нават свайго роду ключ актывацыі-

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    у мяне 1.61, але мне не здаецца ні вельмі добра... завісае пастаянна і некаторыя драйвера не загружаюцца, вас з гэтай аперацыйнай сістэмы вы выкарыстоўваеце?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    win7 (32 і 64bit, праблем няма

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні