Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 47
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    ок, карту зменена ў залежнасці ад вашых саветаў... я арганізаваў першыя (iniez. парз.)..
    Калі вы хочаце buttaci вачэй..
    Для EGR я пайшоў паглядзець кіраўніцтва і экран, але EDC16U31 не c'?.. павінен мець 4 panettoni прывесці да 0, як я разумею, але я не магу іх знайсці.. c'? так, у прыватнасці?
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    ах, я забыўся.. як я выкарыстаў метад інтэрпаляцыі... я нядаўна даведаўся, і ? сапраўды зручна.. у ecm2001 не было..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gianpy80 Visualizza Messaggio
    ах, я забыўся.. як я выкарыстаў метад інтэрпаляцыі... я нядаўна даведаўся, і ? сапраўды зручна.. у ecm2001 не было..
    так было ў ecm,для даведкі, што знаходзіцеся тут па 2 паведамлення http://www.professionalchiptuning.ne...po-bosch-edc16
    проста выберыце пачатак і заканчэнне 2 panettoni і націсніце кнопку m у ніжнім рэгістры,калі файл і 2m ne вы павінны знайсці 4 і яшчэ як, такіх трэба пракручваць у 2d пасля фазы ўпырску.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    ок, мы павінны быць... я? я знайшоў толькі тыя, экрана (адзін маленькі і 2 вялікіх) і ў мяне іх 0..
    Я пастаўлю спасылку на мод...
    тыя, вялікія пачынаюцца ў адрас 1C9DB8, малое 1C9CC6...
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-12-2012 ў 17:09

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    edit...
    я знайшоў 2 іншых panettoni вялікіх і адзін маленькі па адрасе 18B73A
    гэта ? мод..
    Яна зачынена зараз?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-12-2012 ў 17:09

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    c? яшчэ карту ўзбагачэння пры паскарэнні з драйвера, па адрасе 1c3402
    адрас 1eb766 то вось дзве іншыя карты абмежавальнік turbo з драйвера
    для egr вярніце арыгінал у indiizzo 18b854, ты ў нуль, пачынаючы з гэтага, але трохі ? няправільна. тое ж самае ў адрас 1c9db8 і 1c9de6

астатнія з сумневам на працэнт павелічэння даты ў ін'екцыі parzializzato, map1, map2 і boost x rpm, чаму? па мне ? занадта высокая, як і рост.
    аднак у цэлым карту пу? пайсці, памылкі сістэмы па egr і калі ласка, праверце яго і паглядзець, як ідзе машына
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Ок, я зрабіў змены, якія ты паказаў мне, і я загрузіў... цяпер машына коціць вельмі добра...
    Для EGR я падключыў дыягностыку і працэнт "duty cicle сістэмы рэцыркуляцыі ог" ? мацуецца на 95%, а спачатку вагалася ? правільна так?
    Проста ў мяне момант я спрабую змяніць гэтыя карты з драйвера, які ты паказаў мне.. у любым выпадку дзякуй за ўсе, вы былі вельмі добрыя..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    прывітанне ўсім. Я заяўляю, што я яшчэ не магу прагледзець мапу,на пытанне,
    але на гэтых аўто дакладна, што кіруе карту map1? Я чытаў, што вакол ? карта лямбда..
    і map2, па-відаць, карту працягласці ўпырску, а таксама boost x rpm. Зараз паміж гэтымі 2 апошнія ў чым? розніца? можа быць, што map2 як працягласць limiter?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    але які map1 ты маеш на ўвазе? ін'екцыі parzializzata? у гэтым выпадку гаворка ідзе аб карце пароў, г. зн абмежавальнік fumosit?...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    ты не можаш разгледзець імены, дадзеныя ад ecm , спачатку трэба ведаць сапраўднае імя карты, або выкарыстаць мову, які вы разумееце.
    ecm выкарыстоўвае, неўзабаве пасля таго, як зразумеў, што тут стаіць, як драйвер. зша тытана, ужо лепш. карты краніце кнопкі, ці педалі, абмежавальнік крутоўнага моманту, час ўпырску ( дызель ) , ціск турбо, lim ціску турба і проста.
    вам дастаткова, каб зрабіць змены. nn, я яшчэ магу спампаваць, калі не я табе даў адрасы і як павялічыць.
    класічны рост і з 1500 аб, а потым 50% нагрузкі.
    добрую працу.

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •